Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρόκληση απο το CNN Turk: «Ρεπορτάζ» πάνω στο Fatih - Εάν βρεθεί φυσικό αέριο θα... χτυπήσουμε τη γροθιά μας και θα το πάρουμε!

tags :
Πρόκληση απο το CNN Turk: «Ρεπορτάζ» πάνω στο Fatih - Εάν βρεθεί φυσικό αέριο θα... χτυπήσουμε τη γροθιά μας και θα το πάρουμε!
Προκλητικό ρεπορτάζ από Τούρκο δημοσιογράφο του CNNTurk
Συνεχίζει τις προκλήσεις της η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο και μάλιστα εντός της κυπριακής ΑΟΖ, αυτή τη φορά μέσω και της βοήθειας «δημοσιογράφων».
Σε ρεπορτάζ του CNNTurk, ο Τούρκος δημοσιογράφος Cüneyt Özdemir, ανέφερε ότι το Fatih, πάνω στο οποίο εξελίσσεται το ρεπορτάζ του, «εργάζεται ασταμάτητα.
Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί αέριο.
Μόλις, όμως, βρεθεί η Τουρκία θα χτυπήσει τη γροθιά της και θα το πάρει
Παράλληλα υποστήριξε ότι το τουρκικό γεωτρύπανο έχει να αντιμετωπίσει μία «δύσκολη εργασία», προσθέτοντας ότι το γεωτρύπανο το οποίο διαθέτει πύργο ύψους 100 μέτρων, έχει τη δυνατότητα να κατεβαίνει 2 χιλιάδες μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού και άλλα 3 χιλιάδες μέτρα κάτω από τον βυθό. Αναφέρει ότι παρά το ότι οι καιρικές συνθήκες είναι αντίξοες το γεωτρύπανο έχει σταθεροποιηθεί.
Η κάμερα του τουρκικού καναλιού στρέφεται προς την φρεγάτα Γκαζιάντεπ, η οποία μαζί με άλλες φρεγάτες εναλλάξ προστατεύουν, όπως αναφέρει, το γεωτρύπανο 24 ώρες το 24ωρο.
Η κάμερα στρέφεται και σε ένα στρατιωτικό ελικόπτερο που φτάνει την ώρα που γίνονται τα γυρίσματα κατευθυνόμενο προς την φρεγάτα Γκαζιάντεπ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης