Τελευταία Νέα
Διεθνή

Macron: Mια συμφωνία για το Brexit έχει οριστικοποιηθεί - Πιθανή η υπόγραφή της αύριο (17/10)

tags :
Macron: Mια συμφωνία για το Brexit έχει οριστικοποιηθεί - Πιθανή η υπόγραφή της αύριο (17/10)
Macron: Mια συμφωνία για το Brexit έχει οριστικοποιηθεί
Ο Γάλλος πρόεδρος E. Macron δήλωσε ότι ελπίζει πως μια συμφωνία για το Brexit έχει οριστικοποιηθεί, ενώ διεξάγονται μαραθώνιες συνομιλίες στις Βρυξέλλες την παραμονή της Συνόδου Κορυφής.
"Θέλω να πιστεύω ότι μια συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί και πως θα είμαστε σε θέση να την εγκρίνουμε αύριο", είπε ο Γάλλος πρόεδρος σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον καγκελάριο της Γερμανίας A. Merkel στην Τουλούζη.
«Θέλω να πιστεύω ότι μια συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί και πως θα είμαστε σε θέση να την εγκρίνουμε αύριο», είπε ο Γάλλος πρόεδρος σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον καγκελάριο της Γερμανίας A. Merkel στην Τουλούζη.
«Συμφωνώ με την Γερμανίδα καγκελάριο. Η ελπίδα μας και η πρόθεσή μας είναι να εγκριθεί μια συμφωνία και θεωρώ πως αυτό θα γίνει τις επόμενες ώρες. Τα μηνύματα είναι θετικά», προσέθεσε ο Γάλλος πρόεδρος.
Ο Macron τόνισε ότι μοιράζεται το ίδιο γεωπολιτικό και στρατηγικό όραμα με την A. Merkel.
Επιβεβαίωσε επίσης ότι είναι πολύ νωρίς για την έναρξη των ενταξιακών συνομιλιών με την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία, παρόλο που αναγνώρισε ότι οι δύο χώρες έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στις εγχώριες μεταρρυθμίσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης