Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

«Ψηφιακή» η παρουσία της WIND Ελλάς στις Ημέρες Καριέρας 2019

tags :
«Ψηφιακή» η παρουσία της WIND Ελλάς στις Ημέρες Καριέρας 2019
«Ψηφιακή» η παρουσία της WIND Ελλάς στις Ημέρες Καριέρας 2019
Με μια ομάδα από περισσότερους από 20 εργαζομένους,  η WIND έδωσε δυναμικά το «παρών» για ακόμα μια χρονιά  στη μεγαλύτερη συνάντηση νέων εργαζομένων με στελέχη επιχειρήσεων και εκπαιδευτικούς φορείς.
Με ανανεωμένο προφίλ, ολοκαίνουριο career site  και ένα πλήρως digital περίπτερο, η WIND συνάντησε υποψηφίους σε ένα πλούσιο διήμερο καριέρας στις 12 και 13 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη Αθηνών.
Στο πλαίσιο του Digital Transformation, που αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της WIND, οι άνθρωποί της συζήτησαν με τους υποψηφίους και παρουσίασαν 18 νέες θέσεις εργασίας, που αφορούν κυρίως στην ομάδα Ψηφιακού Μετασχηματισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με μέλη από διαφορετικές λειτουργίες και ομάδες της εταιρείας, να μάθουν περισσότερα για τις διαθέσιμες ευκαιρίες απασχόλησης και να πάρουν μια γεύση από την εταιρική κουλτούρα της WIND.
«Στη WIND, μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες Ελληνικές εταιρείες, προάγουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό και υιοθετούμε τις νέες τεχνολογίες ως μέσο συνεχούς βελτίωσης της εμπειρίας τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων μας.» δήλωσε η Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού.
Για όλες τις διαθέσιμες θέσεις, αλλά και πληροφορίες για την εταιρεία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το ολοκαίνουριο career site,  καθώς και την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο LinkedIn.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης