Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ημερήσια κέρδη 1,1 δισ. δολ. για τους 3 πλουσιότερους Βρετανούς λόγω συμφωνίας Brexit

tags :
Ημερήσια κέρδη 1,1 δισ. δολ. για τους 3 πλουσιότερους Βρετανούς λόγω συμφωνίας Brexit
Οι τρεις πλουσιότεροι Βρετανοί, έχουν δει μέσα σε λίγες ώρες από την ανακοίνωση του Brexit την περιουσία τους να αυξάνεται κατά 1 δισ. δολάρια
Λίγοι είναι αυτοί που βλέπουν ήδη κέρδη από την τελευταία συμφωνία για Brexit, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των διεθνών αγορών παραμένει προς ώρας επιφυλακτικό.
Ωστόσο, οι τρεις πλουσιότεροι Βρετανοί, έχουν δει μέσα σε λίγες ώρες από την ανακοίνωση του Brexit την περιουσία τους να αυξάνεται κατά 1 δισ. δολάρια.
Ο Jim Ratcliffe, ο James Dyson και ο Hugh Grosvenor είδαν αύξηση της περιουσίας τους συνολικά κατά 1,1 δισ. δολάρια το πρωί της Πέμπτης μετά την είδηση ότι οι εκπρόσωποι του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν για μια νέα συμφωνία για το Brexit.
Ο Grosvenor, 28 ετών, δούκας του Westminster που κατέχει ακίνητη περιουσία στο Λονδίνο, κέρδισε 700 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του δείκτη Bloomberg Billionaires.
Ο Ratcliffe, 66 ετών, και ο Dyson, 72 ετών, ήταν και οι δύο εξέχοντες υποστηρικτές της απόφασης να εγκαταλείψουν την ΕΕ.
Η ώθηση μπορεί να είναι σύντομη, καθώς ο πρωθυπουργός Boris Johnson πρέπει να κερδίσει τη στήριξη του κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου το Σάββατο.
Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει πλειοψηφία στη Βουλή των Κοινοτήτων και έχει χάσει μια σειρά κρίσιμων ψήφων από τότε που ανέλαβε καθήκοντα τον Ιούλιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης