Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Προβάδισμα Biden για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2020

tags :
Reuters: Προβάδισμα Biden για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2020
O Biden συγκεντρώνει το 21% της πρόθεσης ψήφου έναντι 16% του δεύτερου αντιπάλου του Sanders
Προβάδισμά για το χρίσμα των Δημοκρατικών έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων έχει ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, επί προεδρίας Obama, Joe Biden σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση των Reuters – Ipsos, εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2020.
Συγκεκριμένα, ο Biden συγκεντρώνει το 21% της πρόθεσης ψήφου των Δημοκρατικών και των ανεξάρτητων ψηφοφόρων, ποσοστό αυξημένο κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.
Την ίδια ώρα, το 16% δηλώνει ότι θα στηρίξει τον γερουσιαστή Berny Sanders και το 15% την επίσης γερουσιαστή Elizabeth Warren .
Ο Δήμαρχος του South Bent, Pitt Buttijadge συγκεντρώνει μόλις 5%, ενώ στο 3% περιορίζεται το ποσοστό των Kamala Harris (Γερουσιαστής) και Beto o’ Rurk, πρώην βουλευτή του Τέξας.
Οι προκριματικές εκλογές του Δημοκρατικού Κόμματος θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2020, με πρώτο «σταθμό» την πολιτεία της Αιόβα.
Όπως όλα δείχνουν, θα δοθεί σκληρή «μάχη» ανάμεσα στους Baiden Sanders και Warren, ενώ η κατάσταση καθίσταται ακόμη πιο περίπλοκη από το γεγονός ότι τα 2/3 των ψηφοφόρων των Δημοκρατιών δηλώνουν ότι μπορεί να αλλάξουν γνώμη.
Και όλα αυτά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Βουλής των Αντιπροσώπων για το ενδεχόμενο αποπομπής του Trump από το προεδρικό αξίωμα, λόγω της ύποπτης τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Zelensky.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης