Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προσκλητήριο Τσίπρα από την Κρήτη: Όλοι οι προοδευτικοί πολίτες να ενταχθούν στο ΣΥΡΙΖΑ

Προσκλητήριο Τσίπρα από την Κρήτη: Όλοι οι προοδευτικοί πολίτες να ενταχθούν στο ΣΥΡΙΖΑ
Να φτιάξουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη των καιρών μας ζητά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Προσκλητήριο στους προοδευτικούς πολίτες της χώρας να ενταχθούν στο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος από σήμερα Δευτέρα 21/10 αρχίζει τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη.
Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα», ο κ.Τσίπρας απευθύνει προσκλητήριο «σε κάθε νέα και σε κάθε νέο, σε κάθε δημοκράτη και προοδευτικό άνθρωπο, σε κάθε ενεργό πολίτη, να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο για τον τόπο».
Ο κ.Τσίπρας καλεί όλους τους «προοδευτικούς πολίτες με τις διαφορετικές καταγωγές και παραδόσεις» να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους, «να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ τη μεγάλη προοδευτική παράταξη της νέας εποχής», «να φτιάξουμε το κόμμα που χρειάζεται η κοινωνική πλειοψηφία, η νέα γενιά και η χώρα».
«Ένα κόμμα μαζικό, δημοκρατικό, νεανικό και ανήσυχο στη σκέψη και την πράξη, ανοιχτό στις δημιουργικές και αγωνιστικές πρωτοβουλίες της κοινωνίας, στην κριτική, στη δημιουργικότητα, δημοκρατικό, πλουραλιστικό, διαδραστικό.
Σας καλώ, σας καλούμε να φτιάξουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη των καιρών μας, που θέλουμε και οραματιζόμαστε να είναι η μεγάλη κυβερνώσα αριστερά της εποχής μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δημιουργήθηκε για να εκφράζει τους λίγους και τους "πεφωτισμένους", δεν δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τους ισχυρούς και τις ελίτ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τα στελέχη του και ο πρόεδρός του, αλλά οι άνθρωποι που τον στηρίζουν, τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων του, αυτοί που κάθε μέρα τον προσεγγίζουν, αυτοί και μόνον αυτοί είναι οι ιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ο κ.Τσίπρας.
«Οι  δημοκρατικοί πολίτες και ανάμεσά τους σε κορυφαία θέση οι πολίτες της Κρήτης ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά τον λυσσαλέο πόλεμο από τις κυρίαρχες ελίτ και τα ΜΜΕ που ελέγχουν, σε κύριο εκφραστή και βασικό πυλώνα της προοδευτικής παράταξης» τονίζει ο κ.Τσίπρας, προσθέτοντας: «Σε αυτή την κρίσιμη ιστορική στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ελληνική Αριστερά, η Προοδευτική Συμμαχία, διακηρύσσουμε ότι: Η ιστορία δεν έχει τελειώσει! Το όραμα μιας διαφορετικής, δημοκρατικής και δίκαιης κοινωνίας όχι μόνο δεν έχει σβήσει, αλλά και κινητοποιεί εκατομμύρια ανθρώπους στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον κόσμο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης