Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H WATT+VOLT εθνικός νικητής στα European Business Awards

tags :
H WATT+VOLT εθνικός νικητής στα European Business Awards
H WATT+VOLT εθνικός νικητής στα European Business Awards



Στην ελίτ των επιχειρήσεων της Ευρώπης για το 2018 κατατάσσεται η WATT+VOLT, ξεχωρίζοντας με τη διάκριση της ως "Εθνικός Νικητής" στην κατηγορία Βραβείο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Χρονιάς, "Award for Growth Strategy of the Year”.
Η ελληνική καινοτόμος επιχείρηση δραστηριοποιείται στην αγορά προμήθειας ενέργειας έχοντας ήδη καταξιωθεί για την παροχή καινοτόμων και σύγχρονων υπηρεσιών.
Ένα ακόμη σημαντικό σημείο διαφοροποίησης της WATT+VOLT αποτελεί το γεγονός ότι στην αγορά προμήθειας δίνει έμφαση στην ανάπτυξη του πελατολογίου εξίσου στους οικιακούς όσο και στους επαγγελματικούς πελάτες της χαμηλής και της μέσης τάσης.
Σε ό,τι αφορά τα European Business Awards,  αποτελούν μια από τις πιο σημαντικές διακρίσεις που μπορεί να λάβει μια επιχείρηση διεθνώς καθώς πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς.
Στα European Business Awards συμμετέχουν 120 χιλιάδες εταιρείες, από τις οποίες σε πρώτη φάση γίνεται η προεπιλογή  των εταιρειών που αξίζουν την προσοχή.
Σε δεύτερη φάση αναδεικνύονται οι περίπου 300 επιχειρήσεις που ψηφίζονται ως Εθνικοί νικητές. 
Οι Εθνικοί νικητές προκρίνονται στον τελικό του διαγωνισμού όπου και θα διεκδικήσουν τα βραβεία σε διαφορετικές κατηγορίες.
Στο φετινό τελικό που θα διεξαχθεί στη Βαρσοβία 3 και 4 Δεκεμβρίου, συμμετέχουν σε διάφορες κατηγορίες 26 εταιρείες, με τη WATT+VOLT να είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία στην κατηγορία Growth Strategy of the Year.
Σημειώνεται ότι στα European Business Awards δίνονται βραβεία σε κατηγορίες όπως το επιχειρηματικό όραμα, η διεθνής επέκταση, η στρατηγική ανάπτυξη και η καινοτομία, η ψηφιακή τεχνολογία, η δέσμευση απέναντι στον πελάτη και την αγορά και η κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη.

WATT+VOLT

Η WATT+VOLT συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα έχοντας ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια οικιακών και επαγγελματικών πελατών στη χαμηλή και τη μέση τάση.
Στους πελάτες αυτούς η WATT+VOLT προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις και ανταγωνιστικές τιμές αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.
Αυτό αποτελεί και ένα από τα σημεία διαφοροποίησης της εταιρείας στην αγορά καθώς παρέχει λύσεις Internet of Things και υπηρεσίες διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας για επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες, όπως το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής smart everything, η βραβευμένη πλατφόρμα  smart energy, αλλά και η βραβευμένη "έξυπνη" υπηρεσία smartwatt.
Παράλληλα ως πάροχος εξασφαλίζει ανταγωνιστικές τιμές ενέργειας προς όφελος του καταναλωτή δραστηριοποιούμενη στις διεθνείς αγορές ηλεκτρικής ενέργειας.
Συγκεκριμένα η  WATT+VOLT έχει εγγραφεί και πραγματοποιεί συναλλαγές στο European Energy Exchange (ΕΕΧ), το μεγαλύτερο Ενεργειακό Χρηματιστήριο της Ευρώπης, καθώς επίσης και στα Χρηματιστήρια Ενέργειας της Ιταλίας Gestore del Mercato Elettrico (GME), Hungarian Power Exchange (HUPX) της Ουγγαρίας και Independent Bulgarian Exchange (ΙΒΕΧ) της Βουλγαρίας.
Στο πλαίσιο αυτό μέσω συνεργασιών με αντισυμβαλλόμενες εταιρείες εμπορίας του εξωτερικού, έχει αποκτήσει πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.
Σημειώνεται ότι η WATT+VOLT δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά από το 2011, συμπληρώνοντας ήδη 8 χρόνια διαρκούς ανάπτυξης και μετρώντας στο χαρτοφυλάκιό της πάνω από 130 χιλιάδες πελάτες.
Τέλος  έχει εκτεταμένο δίκτυο με περισσότερα από 30 σημεία εξυπηρέτησης σε πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης