Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η L’ Artigiano στο πλευρό του 11ου Greece Race for the Cure

tags :
Η L’ Artigiano στο πλευρό του 11ου Greece Race for the Cure
Η L’ Artigiano στο πλευρό του 11ου Greece Race for the Cure
Η L’ Artigiano στάθηκε αρωγός του Greece Race for the Cure, που διοργανώθηκε για 11η συνεχή χρονιά το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Ζαππείου, ξεπερνώντας σε συμμετοχές κάθε προσδοκία.
Ειδικότερα, η L’ Artigiano, από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της διοργάνωσης μέχρι την ημέρα του αγώνα, προσέφερε στους εθελοντές τις λαχταριστές, αυθεντικές πίτσες της συμβάλλοντας έμπρακτα στην επιτυχή ολοκλήρωση της. Το Greece Race for the Cure, που αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό χαρακτήρα στην Ελλάδα έχει ως στόχο αφενός την ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και αφετέρου την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής» .
Αξίζει να σημειωθεί ότι η L’ Artigiano αναγνωρίζοντας την αξία της προσπάθειας που κατέβαλαν οι εθελοντές και οι διοργανωτές και έχοντας βαθιά εν συναίσθηση για εκδηλώσεις με κοινωνικό αντίκτυπο, υποστήριξε τον 11ο  Greece Race for the Cure, που «μάχεται» για τη ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τον καρκίνο του μαστού και υποστηρίζει παράλληλα το όραμα που πρεσβεύει ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής», προσφέροντας τις γευστικές πίτσες της στα γεύματα των εθελοντών.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της www.lartigiano.gr και βγείτε χορτασμένοι!     

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης