Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ολική ανακαίνιση δωματίων για το Radisson Βlu Park Hotel Athens

tags :
Ολική ανακαίνιση δωματίων για το Radisson Βlu Park Hotel Athens
Ολική ανακαίνιση δωματίων για το Radisson Βlu Park Hotel Athens
Ολοκληρώθηκε η ριζική ανακαίνιση μεγάλου αριθμού δωματίων και σουιτών του ιστορικού πολυτελούς ξενοδοχείου της Αθήνας Radisson Βlu Park, που βρίσκεται δίπλα από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και απέναντι από το μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας, το Πεδίον Άρεως.
Το ύψος της επένδυσης για την ανακαίνιση των δωματίων υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 2.000.000 ευρώ και έρχεται να συμπληρώσει την ολική ανακαίνιση κοινοχρήστων χώρων και αιθουσών συνεδρίων, που έγινε τα προηγούμενα χρόνια με τη σφραγίδα του αρχιτεκτονικού γραφείου ARCHSET, των Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη.
Κατά την τελευταία δεκαετία, η διοίκηση του ξενοδοχείου έχει επενδύσει περισσότερα από 7.000.000 ευρώ, εκσυγχρονίζοντας ριζικά τις υποδομές του ξενοδοχείου, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος Μάρη Δεβερίκου δηλώνει: «Είμαστε χαρούμενοι που το 2020 το ξενοδοχείο μας, μετά από 44 χρόνια λειτουργίας, μπαίνει στη νέα δεκαετία πανέτοιμο να αντιμετωπίσει τη νέα εποχή της Αθήνας ως top τουριστικού προορισμού!
Η μοναδική του nature chic αισθητική, που συναντά το πράσινο του πάρκου, είναι η δική μας πρόταση φιλοξενίας, που προσφέρει ηρεμία στον επισκέπτη της πόλης μας».
Το Radisson Blu Park Hotel έχει 160 δωμάτια και σουίτες, πολλά με θέα το πάρκο του Πεδίου Άρεως ή την Ακρόπολη.
Διαθέτει υπερσύγχρονες αίθουσες εκδηλώσεων & συνεδρίων (συνολικό εμβαδόν 1.000 τ.μ.) και έχει βραβευθεί από συνεδριακούς φορείς ως “Best MICE Hotel” για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει σε εθνικά και διεθνή εταιρικά συνέδρια.
To Radisson Blu Park είναι μέλος του Radisson Hotel Group, ενός από τους μεγαλύτερους και δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους φιλοξενίας στον κόσμο με περισσότερα από 1.200 ξενοδοχεία.
Τα Radisson Blu, τα upper scale ξενοδοχεία του ομίλου, χαρακτηρίζονται από προσωπικό service και τη φιλοσοφία “Yes I can”

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης