Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις Βρυξέλλες για το μεταναστευτικό ο Κουμουτσάκος – Συνάντηση με Μ. Σχοινά

Στις Βρυξέλλες για το μεταναστευτικό ο Κουμουτσάκος – Συνάντηση με Μ. Σχοινά
Διήμερη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο αναπληρωτής υπ. Προστασίας του Πολίτη
Διήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες θα πραγματοποιήσει από σήμερα Τετάρτη 23/10 ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος θα έχει επαφές και συναντήσεις για το μεταναστευτικό.
Ο κ.Κουμουτσάκος θα έχει συναντήσεις με τον Αντιπρόεδρο της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προστασία του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά, αλλά και την Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων, αρμόδια και για τη μεταναστευτική πολιτική, Ylva Johansson ενώ θα έχει επαφές και με άλλα αρμόδια στελέχη των ευρωπαϊκών θεσμών για το μεταναστευτικό,
Ο αναπληρωτής υπουργός, θα συζητήσει κυρίως για τις εξελίξεις και τις προοπτικές στο μεταναστευτικό ζήτημα, σε συνέχεια των συμπερασμάτων της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ και εν όψει της διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής από τη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Πρόσφατα ο κ.Κουμουτσάκος είχε τονίσει την ανάγκη να δημιουργηθεί από την ΕΕ ένας μηχανισμός που θα βοηθήσει στον επαναπατρισμό μεταναστών στις πατρίδες τους.
Εκτός των κ.κ. Σχοινά και Γιόχανσον, ο κ. Κουμουτσάκος θα έχει συναντήσεις και με άλλα αρμόδια στελέχη των ευρωπαϊκών θεσμών για

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης