Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Μέγα σκάνδαλο με σοβαρή ελληνική διάσταση η Novartis – Εκφοβίζουν τους δικαστές

Παπαδημούλης: Μέγα σκάνδαλο με σοβαρή ελληνική διάσταση η Novartis – Εκφοβίζουν τους δικαστές
Δεν έχει γεμίσει Συριζαίους ούτε η ελβετική τηλεόραση ούτε το FBI είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Μέγα σκάνδαλο με σοβαρή ελληνική διάσταση χαρακτήρισε την υπόθεση Novartis ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
«Η Novartis είναι μέγα σκάνδαλο με σοβαρή ελληνική διάσταση και όχι σκευωρία.
Δεν έχει γεμίσει ούτε η Ελβετική τηλεόραση, ούτε το FBI Συριζαίους.
Ζούμε σε μια χώρα, που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, για τον οποίο η υπόθεση ακόμη εξετάζεται από τους ανακριτές, δηλώνει φόρα παρτίδα, ότι μπορεί η Novartis να λαδώνει γιατρούς και πολιτικούς, αλλά σώζει και ζωές και δεν τρέχει τίποτα για την Κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη, που τον έχει διορίσει αντιπρόεδρο της ΝΔ και υπουργό.
Την ώρα που μιλάμε, το σκάνδαλο το ψάχνει το FBI, η Ελβετική Τηλεόραση και όχι η Ελληνική δικαιοσύνη, γιατί έχει εμποδιστεί και έχει σταματήσει η εξέταση από τον κ. Λοβέρδο.
Όλα αυτά γίνονται με σκοπό να εκφοβιστούν οι δικαστές και να μην βρεθεί η αλήθεια.
Η θεωρία ότι τα «έπιαναν» μόνο οι γιατροί και οι πολιτικοί ήταν άσπιλοι και αμόλυντοι δεν πείθει» υποστήριξε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Παπαδημούλης.
Ερωτηθείς για την απόφαση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ να μπλοκάρει την ενταξιακή διαδικασία σε Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία, ο κ.Παπαδημούλης υπογράμμισε ότι «ξεκινά συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο και αναμένεται ψήφισμα το οποίο θα επικρίνει το συμβούλιο για το μπλοκάρισμα της έναρξης διαπραγματεύσεων, θα υμνεί την συμφωνία των Πρεσπών και θα ζητά από το συμβούλιο, να άρει αυτό το μπλοκάρισμα, το οποίο καθιστά την Ε.Ε. αναξιόπιστη, ενισχύει την αποσταθεροποίηση στην περιοχή και βλάπτει τα Ελληνικά συμφέροντα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης