Τελευταία Νέα
Οικονομία

Έως τις 31 Οκτωβρίου η υποβολή των Πόθεν Έσχες 2019

tags :
Έως τις 31 Οκτωβρίου η υποβολή των Πόθεν Έσχες 2019
Στις 31 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων - Έρχονται πρόστιμα και κυρώσεις
Εκπνέει στις 31 Οκτωβρίου η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης 2019 (έσοδα και συμφέροντα έτους 2018 & περιουσία κατά την 31.12.2018).
Από την επομένη (1η Νοεμβρίου) η εκπλήρωση της υποχρέωσης υποβολής δήλωσης θα επιτρέπεται μόνο μετά την πληρωμή ηλεκτρονικού παραβόλου, ενώ η μη εκπλήρωση της υποχρέωσης μέχρι και την 30ή Δεκεμβρίου 2019 επιφέρει και ποινικές κυρώσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η Εθνική Αρχή Διαφάνειας.
Με την εμπρόθεσμη οριστικοποίηση της δήλωσής τους, οι υπόχρεοι αποφεύγουν το παράβολο και εξασφαλίζουν δικαίωμα τροποποίησης αυτής, εφόσον το επιθυμούν, μέχρι και την 30ή Νοεμβρίου 2019, καθώς από την 1η Δεκεμβρίου δεν είναι εφικτή καμία τροποποίηση υποβληθείσας δήλωσης.
Αναλυτικές οδηγίες και χρήσιμα αρχεία βρίσκονται στην αρχική σελίδα υποβολής δηλώσεων, ενώ για τυχόν πρόσθετα ερωτήματα και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Υπόχρεων ΠΟΘΕΝ (ΚΕΥ-ΠΟΘΕΝ) στον τηλεφωνικό αριθμό 210-4802100, ή/και να αποστείλουν το ερώτημά τους μέσω της ενότητας «Χρειάζεστε κάποια βοήθεια;», αφού συνδεθούν με τους κωδικούς τους, στο www.pothen.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης