Τελευταία Νέα
Speculator

Ο μνηστήρας της Creta Farms που δεν πλήρωσε τη μισθοδοσία στην εταιρία του

tags :
Ο μνηστήρας της Creta Farms που δεν πλήρωσε τη μισθοδοσία στην εταιρία του
Αυτό βέβαια δεν τον εμποδίζει να κάνει tour στις εγκαταστάσεις της Creta να μοιράζει χειραψίες και να πουλάει ενδιαφέρον
Μπορεί να συνωστίζονται πολλοί μνηστήρες στην Creta Farms αλλά ορισμένοι είναι απορίας άξιον πως εμφανίζονται ως μεγάλοι και τρανοί υποψήφιοι όταν δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα στην επιχείρησή τους.
Για την ακρίβεια οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υποψήφιος για να αγοράσει την εταιρία που έχει μάλιστα υποβάλλει μη δεσμευτική προσφορά έχει κάτι προβληματάκια με τις καταβολές μισθών στην εταιρία του και τον Αύγουστο αφήσε τους εργαζόμενους να ΜΗΝ πάνε διακοπές καθώς ούτε δώρο ούτε μισθό πληρώθηκαν.
Αυτό βέβαια δεν τον εμποδίζει να κάνει tour στις εγκαταστάσεις της Creta να μοιράζει χειραψίες και να πουλάει ενδιαφέρον. 
Πάντως ο εν λόγω μνηστήρας δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ως γαμπρός καθώς στο παρελθόν το έσκασε μια φορά πριν το γάμο. 
Σε μικρότερο γάμο δεν έδωσε όλα τα λεφτά που είχε συμφωνήσει και γενικότερα δεν τα πάει καλά στις συναλλαγές του.
Κατά τα άλλα υποτίθεται ότι στο εξωτερικό διαπρέπει αλλά και για αυτό ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν τίθενται και πολλά ερωτήματα για το αν θα υποβάλλει προσφορά αν και τα 500 χιλιάρικα που είναι το ύψος της εγγυητικής δεν είναι απαγορευτικά και για τέτοιους επιχειρηματίες που λειτουργούν όπως οι άδειοι τενεκέδες.
Πολύς θόρυβος χωρίς περιεχόμενο.

Νίκος Καρούτζος    
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης