Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση με πιθανή ανοδική κίνηση λόγω των αγορών του εξωτερικού περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με πιθανή ανοδική κίνηση λόγω των αγορών του εξωτερικού περιμένουν οι αναλυτές
Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι εταιρείες που ανακοινώνουν αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης
Συνέχιση των τάσεων συσσώρευσης γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών αλλά με ανοδικές τάσεις λόγω του κλίματος που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού, περιμένουν και για το ξεκίνημα της τρέχουσας εβδομάδας οι αναλυτές.
Η αγορά θα αξιολογήσει την έκθεση της DBRS για την ελληνική οικονομία, αλλά οι επενδυτές περιμέναν κάτι καλύτερο από μία αναβάθμιση των προοπτικών.
Από την άλλη η πορεία των ελληνικών ομολόγων, αλλά και το θετικό κλίμα που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού δίνουν «πάτημα» για υψηλότερα.
Σημειώνεται πως αρκετές εισηγμένες θα ανακοινώσουν αποτελέσματα την τρέχουσα εβδομάδα, εξέλιξη που θα φέρει και πάλι τα θεμελιώδη στο προσκήνιο.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε η εγχώρια αγορά να προσπαθήσει να κινηθεί υψηλότερα λόγω της θετικής ψυχολογίας που επικρατεί στις αγορές του εξωτερικού και αποδίδεται στις συζητήσεις αναφορικά με τον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ-Κίνας.

Βeta
Καθώς είμαστε σε περίοδο ανακοίνωσης αποτελεσμάτων, οι επενδυτές αναμένεται να γίνουν πιο δραστήριο και να επανεξετάσουν τη στάση τους απέναντι στις μετοχές με βάση τα θεμελιώδη.
Η αισιοδοξία στις ξένες αγορές και οι αποδόσεις των ομολόγων θα συμβάλουν στη διαμόρφωση θετικών τάσεων στη σημερινή συνεδρίαση.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης