Τελευταία Νέα
Υγεία & Χρηστικά Νέα

«Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη» - Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια στην Αθήνα με τη στήριξη της Novartis

tags :
«Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη» - Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια στην Αθήνα με τη στήριξη της Novartis
Το επιτυχημένο πρόγραμμα υποστήριξης της Novartis Hellas για γυναίκες που έχουν βιώσει καρκίνο του μαστού έρχεται ακόμα πιο ολοκληρωμένο στην Αθήνα
Ακόμα πιο εξελιγμένο παρουσιάζεται φέτος το πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» καθώς από τις 18 Νοεμβρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου 2020, προσφέρονται δωρεάν βιωματικά εργαστήρια εκφραστικών τεχνών, σε ολοκληρωμένους κύκλους, τα οποία απευθύνονται σε γυναίκες που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού.
Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και οι ενδιαφερόμενες έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν ηλεκτρονικά συμμετοχή στο πρόγραμμα μέχρι τις 22 Νοεμβρίου.
Η Άννα Μουρίκη υπεύθυνη Επικοινωνίας στο τμήμα Ογκολογίας της Novartis Hellas ανέφερε σχετικά «Μετά από τη μεγάλη αποδοχή που είχε το "Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!" -με 54 βιωματικά εργαστήρια και παραπάνω από 430 συμμετέχουσες- ήταν δέσμευση μας να ανταποκριθούμε και να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο αυτό το καινούργιο πρόγραμμα. 
Φέτος δίνεται η δυνατότητα, οι γυναίκες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα οφέλη από την εκφραστική τέχνη που θα επιλέξουν, ενώ δεν ξεχνάμε τους φροντιστές και συγγενείς τους».
Το πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο κύκλο εργαστηρίων διάρκειας δέκα εβδομάδων και περιλαμβάνουν ποικίλες δραστηριότητες με βασικό άξονα την τέχνη και την έκφραση.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οι συμμετέχουσες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα εργαστήρια:
* Μουσικοθεραπείας
* Δραματοθεραπείας
* Χοροθεραπείας
* Εικαστικής θεραπείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης