Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νέα πλατφόρμα της KAYAK για επαγγελματικά ταξίδια

tags :
Νέα πλατφόρμα της KAYAK για επαγγελματικά ταξίδια
Η υπηρεσία προσφέρει στους επαγγελματίες ταξιδιώτες πρόσβαση στις λίστες της KAYAK
Τα εταιρικά ταξίδια είναι μια αγορά πάνω των 300 δις δολαρίων. Και η ταξιδιωτική μηχανή αναζήτησης KAYAK εισέρχεται σε αυτά με μια νέα πλατφόρμα για επαγγελματίες ταξιδιώτες.
Με την KAYAK for Business, με χαρακτηριστικά και προνόμια σχεδιασμένα για επαγγελματίες ταξιδιώτες.
Η κράτηση εταιρικών ταξιδιών μπορεί να είναι ένας πονοκέφαλος.
Πέρα από τις παραδοσιακές πιέσεις του συντονισμού ξενοδοχείων, τρένων και αεροπλάνων, οι επαγγελματίες ταξιδιώτες πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να παραμείνουν στους προϋπολογισμούς της εταιρείας.
Και να ακολουθήσουν τις πολιτικές ταξιδιών της εταιρείας.
Η υπηρεσία προσφέρει στους επαγγελματίες ταξιδιώτες πρόσβαση στις λίστες της KAYAK.
Με τα προστιθέμενα προνόμια των μειωμένων τιμών εταιρικών ταξιδιών. Και μια εξορθολογισμένη διαδικασία κρατήσεων.



Ελεύθερη σύνδεση στην εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών
“Με την KAYAK for Business, τα πάντα είναι ολοκληρωμένα, δήλωσε ο ο διευθύνων σύμβουλος της KAYAK, Steve Hafner.
Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις εταιρικές πολιτικές, την έγκριση του διαχειριστή. Την αναφορά και την παρακολούθηση από την πλατφόρμα.
Σε αντίθεση με τα υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης εταιρικών ταξιδιών, η KAYAK for Business δεν θα συνδέσει την εξυπηρέτηση πελατών και θα είναι ελεύθερη. Όπως και η αντίστοιχη του καταναλωτή”.
Η εταιρεία υποστήριξε ότι δεδομένου ότι η KAYAK for Business είναι μια υπηρεσία ελεύθερης χρήσης, θα είναι ιδιαίτερα επωφελής για τις μικρές επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν ακόμα εταιρικό ταξιδιωτικό σύστημα.



Η KAYAK for Business ανταγωνίζεται Concur και Lola.com
Εταιρικά online ταξιδιωτικά εργαλεία κρατήσεων εμφανίστηκε στη δεκαετία του 1990, και από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.
Και χαρακτηρίστηκαν ως “το αναπόφευκτο μέλλον για τις κρατήσεις επαγγελματικών ταξιδιών”, για την ικανότητά τους να μειώσουν το κόστος και το χρόνο που δαπανάται κράτηση.



Σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδιών – από τους παλιότερους ηγέτες στο χώρο όπως ο Concur μέχρι νεοεισερχόμενους όπως το Lola.com, αγωνίζονται για ένα μερίδιο αγοράς.
Σύμφωνα με την Global Business Travel Association, οι εγχώριοι και διεθνείς επαγγελματίες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ δαπάνησαν 327,3 δις δολάρια το 2018. Και όπως προβλέπει οι παγκόσμιες επιχειρηματικές μετακινήσεις θα φθάσουν τα 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2022.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης