Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Οι δράσεις των boutique ξενοδοχείων για ανάπτυξη της βιωσιμότητας

tags :
Οι δράσεις των boutique ξενοδοχείων για ανάπτυξη της βιωσιμότητας
Η Marriott δήλωσε τον Αύγουστο ότι θα αντικαταστήσει μικρά μπουκάλια σαμπουάν, μαλακτικού και πηκτής μπάνιου με μεγαλύτερα μπουκάλια
Το Travel Beyond Plastics είναι μια πρωτοποριακή νέα σειρά της Skift σχετικά με τον εθισμό του κλάδου των ταξιδιών στην πλαστική ύλη και τι συμβαίνει όταν οι εταιρείες και οι ταξιδιώτες προσπαθούν να “κλωτσίσουν” αυτή τη μη βιώσιμη συνήθεια.
Η Marriott δήλωσε τον Αύγουστο ότι θα αντικαταστήσει μικρά μπουκάλια σαμπουάν, μαλακτικού και πηκτής μπάνιου με μεγαλύτερα μπουκάλια.
Το Intercontinental Hotel Group, του οποίου τα εμπορικά σήματα περιλαμβάνουν Intercontinental, Crown Plaza και Holiday Inn, ανακοίνωσε παρόμοιο βήμα τον Ιούλιο, επηρεάζοντας σχεδόν 850.000 δωμάτια του ξενοδοχείου.
Αλλά στο Parkview Historic Hotel, δίπλα στο πάρκο Audubon στη Νέα Ορλεάνη, ο ιδιοκτήτης Liz Creel είπε ότι η μείωση των πλαστικών δεν είναι τόσο απλή.
Τα μέλη του Design Hotels, μια συλλογή από 317 μπουτίκ και πολυτελή ξενοδοχεία, δεσμεύθηκαν σε μια πρόσφατη διάσκεψη για την εξάλειψη των πλαστικών μίας χρήσης μέχρι το 2020, δήλωσε ο Ben Pundole, αντιπρόεδρος της Edition Hotels, και κορυφαίος υποστηρικτής της πρακτικής βιωσιμότητας.
Ορισμένες άλλες μικρές ξενοδοχειακές μονάδες και μεμονωμένα ξενοδοχεία κάνουν παρόμοιες δράσεις είτε σε δωμάτια είτε στις υπηρεσίες φαγητού.
Ορισμένες από τις ενέργειες ανταποκρίνονται στις δράσεις των πόλεων και των κρατών που απαγορεύουν τα πλαστικά μιας χρήσης , όπως τα καλαμάκια και οι πλαστικές σακούλες.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης