Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυτό είναι το νέο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean

tags :
Αυτό είναι το νέο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean
Στο Odyssey of the Seas της Royal Caribbean οι επιβάτες θα μπορούν να θαυμάσουν θέα που κόβει τη ανάσα 91 μέτρα πάνω από τη θάλασσα στο North Star μια γυάλινη κάψουλα με θέα 360 μοιρών
Κρουαζιέρες 6 και 8 νυχτών στα νερά της Καραιβικής κάνοντας στάσεις σε προορισμούς όπως Curaçao, Aruba, Grand Cayman και Mexico ξεκινώντας από το Fort Lauderdale, FL,θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2020 το νέο κρουαζιερόπλοιο κατηγορίας Quantum Ultra Class, Odyssey of the Seas της Royal Caribbean.
Στη συνέχεια το Odyssey θα ταξιδέψει στη Ρώμη τον Μάιο του 2021 που θα αποτελεί homeport και θα αποτελέσει το πρώτο κρουαζιερόπλοιο Quantum Ultra Class που θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Ευρώπη, περιλαμβάνοντας μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO όπως η Έφεσος, ο Παρθενώνας, η παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική στη Μύκονο και πολλά ακόμα.
Στο Odyssey οι επιβάτες θα μπορούν να θαυμάσουν θέα που κόβει τη ανάσα 91 μέτρα πάνω από τη θάλασσα στο North Star μια γυάλινη κάψουλα με θέα 360 μοιρών.

New Level of Play

Το Odyssey στο τελευταίο κατάστρωμα θα φιλοξενεί την επόμενη γενιά του signature SeaPlex, του μεγαλύτερου indoor activity space στη θάλασσα.
Το πιο διαδραστικό arcade εν πλώ θα κυριαρχεί στο πάνω κατάστρωμα με VR παιχνίδια είτε για μεμονωμένους παίκτες είτε για ομάδες με επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality) τοίχους και πατώματα για high-tech διαγωνισμούς και οικογενειακές εμπειρίες.
Οι επιβάτες επίσης στον χώρο του γηπέδου θα μπορούν να παίξουν με τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα ή να κάνουν τραμπολίνο.
Ο χώρος επίσης θα μεταμορφώνεται σε glow-in-the-dark laser tag arena, με δύο ομάδες Yetis και Snow Shifters παίζοντας σε ένα παιχνίδι επιβίωσης προκειμένου να κατακτήσουν τη μυθική παγωμένη πόλη στο Clash for the Crystal City.
Στο, Playmakers Sports Bar & Arcade Playmakers Sports Bar & Arcade, οι επιβάτες μπορούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μια από τις 52 οθόνες, να παίξουν arcade βιντεοπαιχνίδια και να τρώνε σνακ από το μπαρ πίνοντας κρύες μπύρες και τρώγοντας buffalo wings και το signature Playmakers Burger. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να παίξουν κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια .
Οι ταξιδιώτες θα ζήσουν μοναδικές συγκινήσεις είτε δαμάζοντας τα κύματα στον προσομειωτή κυμάτων την πισίνα FlowRider και κάνοντας ελέυθερη πτώση στο RipCord by iFly – έναν προσομειωτή ελεύθερης πτώσης– είτε σκαρφαλώνοντας στον τοίχο αναρρίχησης ύψους 12 μέτρων.
Οι λάτρεις της ανδρεναλίνης θα αψηφήσουν τους νόμους της βαρύτητας στο SkyPad, ένα μοναδικό bungee trampoline που θα μεταφέρει τους ταξιδιώτες στον χρόνο και τον χώρο με τη χρήση VR headset.
Το Odyssey θα διαθέτει pool deck δύο επιπέδων με μεγάλη ποικιλία καθισμάτων για να απολαύσει κανείς τον ήλιο σε δύο ανοιχτές open-air, resort-style πισίνες καθώς και τέσσερα τζακούζι, περιτριγυρισμένες από σκιερά κρεβάτια και αιώρες.
Παραδίπλα το The Lime & Coconut σε 2 επίπεδα με θέα στη πισίνα λειτουργεί μέρα και ενώ οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν αυθεντική μεξικάνικη κουζίνα στο El Loco Fresh, δοκιμάζοντας από tacos και burritos, μέχρι quesadillasμε φρέσκιες σάλτσες.
Για να παίξουν με το νερό τα παιδιά θα κατευθυνθούν και δεν θα θέλουν να φύγουν από το Splashaway Bay, ένα aqua park με πολύχρωμες νεροτσουλήθρες, συντριβάνια , κανόνια νερού και πολλά άλλα.
Οι ενήλικοι επιβάτες μπορούν να χαλαρώσουν σε ένα χώρο αποκλειστικά για ενηλίκους το Solarium, που βρίσκεται στο τελευταίο κατάστρωμα και να απολαύσουν πολύτιμο χρόνο για τους ίδιους, χαλαρώνοντας στις πισίνες, στα τζακούζι κάνοντας χρήση του full-service bar, των κρεβατιών και των αιωρών για την απόλυτη χαλάρωση!

Διασκέδαση με τελευταίες τάσεις της τεχνολογία

Tο 27ο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean θα φιλοξενεί signature πρωτότυπες παραγωγές, με χρήση νέων τεχνολογιών και σπέσιαλ εφέ.
Τέχνη και τεχνολογία στο Two70 που διαθέτει παράθυρα με πανοραμική θέα 270-degree με συγκλονιστική θέα στον ωκεανό καθώς και μεγάλο living room.
Καθώς νυχτώνει μετατρέπεται σε πολυμορφικό θέατρο όπου έξι Roboscreens αποκτούν ζωή με μουσική, σπέσιαλ εφέ και ταλαντούχους live performers και ακροβάτες.
Οι επιβάτες που θέλουν να χορέψουν θα κατευθυνθούν στο Music Hall για live performances και μπορούν να πιούν signature coctails στο Bionic Bar , όπου ρομπότ παρασκευάζουν μπροστά στα μάτια τους τα κοκτέηλ που έχουν επιλέξει!

Diverse Dining

Δειπνήστε στο Teppanyaki, εστιατόριο που προσφέρει αυθεντικές ιαπωνικές συνταγές, οι οποίες παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο.
Επιλέξετε κορυφαία ψημένα steaks ή πεντανόστιμο seafood.Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε αυθεντική ιταλική κουζίνα στο Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar, την signature ιταλική trattoria.
Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν από αυθεντικά ιταλικά πιάτα και πίτσες με χειροποίητη ζύμη ψημένες στον παραδοσιακό φούρνο.
Όλα αυτά με συνοδεία ποικιλίας κρασιών και limoncellos από διαφορετικές περιοχές της Ιταλίας.
Οι επιβάτες θα μπορούν να δοκιμάσουν sushi και sashimi στο Izumi, κορυφαίας ποιότητας κρέατα στο Chop’s Grille, μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο Chef’s Table με τα διαδραστικά τραπέζια και την ευφάνταστη κουζίνα στο Wonderland.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης