Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Τσίπρα – Αγγελοπούλου για τις εργασίες της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Συνάντηση Τσίπρα – Αγγελοπούλου για τις εργασίες της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
Στις 14:30 η συνάντηση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Συνάντηση με τη Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία προεδρεύει της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» που έχει επιφορτιστεί με την προετοιμασία των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, θα έχει σήμερα Τετάρτη 6/11 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Η συνάντηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 14:30 μετά το μεσημέρι, θα γίνει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Η κα.Αγγελοπούλου αναμένεται να ενημερώσει τον κ.Τσίπρα για την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής καθώς και για τη συγκρότηση της.
Σημειώνεται πως χθες η κα.Αγγελοπούλου ενημέρωσε για τον ίδιο λόγο την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
Την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και της συνεργασίας της με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, ενόψει της προετοιμασίας για την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία, θα κηρύξει ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, αύριο, Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, στις 10:30, σε πανηγυρική εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην αίθουσα Γερουσίας του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ενώ στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης