Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Τζανακόπουλος και Πολάκης θα έπρεπε να απέχουν από την προανακριτική για τη Novartis

tags :
Κωνσταντοπούλου: Τζανακόπουλος και Πολάκης θα έπρεπε να απέχουν από την προανακριτική για τη Novartis
Αδιανόητο ότι δυο πρόσωπα που εμπλέκονται στην ερευνώμενη διαδικασία έχουν το θράσος να διεκδικούν να συμμετέχουν ως ερευνητές ανέφερε η κα.Κωνσταντοπούλου
Την θέση ότι οι Δ. Τζανακόπουλος και Π. Πολάκης θα έπρεπε να απέχουν από την προανακριτική επιτροπή για τη Novartis διατύπωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm η κα.Κωνσταντοπούλου είπε ότι «είναι αδιανόητο ότι δυο πρόσωπα εμπλεκόμενα στην ερευνώμενη διαδικασία έχουν το θράσος να διεκδικούν να συμμετέχουν ως ερευνητές».
«Είναι μάρτυρες και ερευνάται αν θα πρέπει να κληθούν να καταθέσουν και με άλλο τρόπο» ανέφερε η κα.Κωνσταντοπούλου, η οποία χαρακτηρίζοντας τη στάση των Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου, έκανε λόγο για «προσβολή της Αρχής, του Εισαγγελέα» ενώ τόνισε πως είναι «ακόμη μια επίπτωση της αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς».
«Οι δύο πρώην υπουργοί θα έπρεπε να έχουν δηλώσει εγγράφως αποχή, για λόγους ευθιξίας» τόνισε η κα.Κωνσταντοπούλου, επισημαίνοντας πως με αυτή τη συμπεριφορά αναζητούν «ασυλία ως μέλη της προανακριτικής επιτροπής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης