Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Konica Minolta Innovation Day 2019

tags :
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Konica Minolta Innovation Day 2019
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Konica Minolta Innovation Day 2019
Η Konica Minolta, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο των επιχειρησιακών τεχνολογιών, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Konica Minolta Innovation Day 2019: Simplify IT, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Πάνω από 200 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση, που είχε ως κεντρικό άξονα τις εξελιγμένες τεχνολογίες που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, μειώνοντας την πολυπλοκότητα ΙΤ εφαρμογών και τα λειτουργικά κόστη.
Την εκδήλωση άνοιξαν η Κατερίνα Καραδημητρίου, Executive Director της Konica Minolta Business Solutions Hellas και ο Székely Dániel, Regional Managing Director της Konica Minolta για την Ελλάδα, την Ουγγαρία και τη Σερβία, οι οποίοι εστίασαν στην πολυετή εμπειρία της εταιρίας στον ψηφιακό τομέα και ενημέρωσαν τους παραβρισκόμενους για τις καινοτομίες που έρχονται από την Konica Minolta.
Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας ήταν ο διακεκριμένος επιστήμονας, Δημήτρης Νανόπουλος, ο οποίος ενέπνευσε τους παρευρισκόμενους με μία πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση που επικεντρώθηκε στο πως η πρόοδος της τεχνολογίας θα επηρεάσει τη ζωή μας και τον τρόπο με τον οποίο θα δραστηριοποιούμαστε στο μέλλον.
Ο Christian Kiesewetter, Head of Operations & Product Delivery του Business Innovation Centre της Konica Minolta ξεδίπλωσε μέσω της παρουσίασης του έναν πλήρως ψηφιοποιημένο χώρο εργασίας, όπως τον έχει οραματιστεί και εφαρμόσει η Konica Minolta.
Εκτός από τις κεντρικές ομιλίες, πραγματοποιήθηκαν και δύο παράλληλα sessions ειδικά διαμορφωμένα για τμήματα μηχανογράφησης και οικονομικών. Το πρώτο session αφορούσε στην Konica Minolta All-in-one platform που ως στόχο έχει τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των τμημάτων μηχανογράφησης των επιχειρήσεων. Την πλατφόρμα παρουσίασε ο Γιώργος Δριμούσης, ITS Consultant της Konica Minolta Business Solutions Hellas. Το δεύτερο παράλληλο session αφορούσε στο Information Management που απευθύνεται στα οικονομικά τμήματα των επιχειρήσεων και παρουσιάστηκε από τον Δημήτρη Πηλίτσο, ITS Manager της Konica Minolta Business Solutions Hellas.
Η εκδήλωση έκλεισε με μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Phil Antoniou, Vice President Sales Europe South / West & MEA της Mobotix, o οποίος παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις της Mobotix στον τομέα των έξυπνων συστημάτων IP βίντεο, υψηλής ασφάλειας και αξιοπιστίας. Οι κάμερες Mobotix, περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών επικοινωνίας και πρωτοποριακή τεχνολογία σε ανάλυση βίντεο και λογική συμβάντων. Πρόκειται για ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας, που εξασφαλίζουν την έγκαιρη και αποτελεσματική αντίδραση.
Η Κατερίνα Καραδημητρίου, δήλωσε σχετικά με το Konica Minolta Innovation Day 2019: «Η εκδήλωση της Konica Minolta είχε ως στόχο να εδραιώσει τη νέα εταιρική μας ταυτότητα στην αγορά και ταυτόχρονα να παρουσιάσει το portfolio των λύσεων που διαθέτουμε σε μια εποχή όπου ο ψηφιακός μετασχηματισμός γίνεται ολοένα και πιο επιτακτικός. Αποστολή μας είναι οι συνεργάτες μας να διαχειριστούν εύκολα και έξυπνα τη μετάβαση των εσωτερικών διαδικασιών τους στον ψηφιακό κόσμο, ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικοί και να έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν με τη σειρά τους προστιθέμενη αξία στους πελάτες τους. Νομίζω πως το πετύχαμε και με το παραπάνω!»
Συντονιστής του Konica Minolta Innovation Day 2019 ήταν ο απολαυστικός Λάμπρος Φισφής, που με το πηγαίο χιούμορ του και τις εύστοχες παρατηρήσεις του πρόσφερε μία ψυχαγωγική νότα.
Στο χώρο της εκδήλωσης είχε επίσης τοποθετηθεί ένα ειδικά διαμορφωμένο demo experience area όπου οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να δουν και να βιώσουν στην πράξη όλες τις ευφυείς τεχνολογικές λύσεις που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια των ομιλιών.
To Konica Minolta Innovation Day 2019 ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη των ΑΒΒΥΥ, M-Files, MOBOTIX, YSoft, Metrici, IN2SOLUTION, Milestone και SAFR, ενώ την εκδήλωση υποστήριξαν ως χορηγοί επικοινωνίας οι: BizTech.gr, Businessnews.gr, Channel Partner, Com Today, epixeiro.gr, Netfax και Netweek.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης