Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Κλιμάκωση του αυταρχισμού από την κυβέρνηση απέναντι στη νεολαία

Σκουρλέτης: Κλιμάκωση του αυταρχισμού από την κυβέρνηση απέναντι στη νεολαία
Αναφορικά με την κατάσταση στην ΔΕΗ ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι «το πρώτο δείγμα γραφής της κυβέρνησης ήταν η απαξίωση της ΔΕΗ για να ανέβουν τα τιμολόγια»
Για «κλιμάκωση του αυταρχισμού από την κυβέρνηση συλλήβδην απέναντι στη νεολαία» έκανε λόγο ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης από τη Λάρισα.
Επιπλέον, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι «με βάση το δόγμα νόμος και τάξη η ΝΔ πιστεύει πως θα ξεχάσουμε την παταγώδη αποτυχία της διαχείρισης του προσφυγικού, την αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, αλλά και πως στον υποτιθέμενο αναπτυξιακό νόμο είδαμε να παίρνονται μέτρα που οδηγούν στην μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα».
Στο πλαίσιο αυτό, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, έθεσε και τα εξής ερωτήματα, ενόψει της επίσκεψης του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, στη Λάρισα: «Η Ανάπτυξη γα τη Νέα Δημοκρατία περνά μέσα από την μείωση των εισοδημάτων των μισθωτών;
Ανάπτυξη είναι οι φοροαπαλλαγές σαν φύλλο συκής των δεκάδων ευρώ για τους χαμηλόμισθους και των πολλών εκατομμυρίων ευρώ για τους οικονομικά ισχυρούς;»
Αναφορικά με την κατάσταση στην ΔΕΗ ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι «το πρώτο δείγμα γραφής της κυβέρνησης ήταν η απαξίωση της ΔΕΗ για να ανέβουν τα τιμολόγια» για να συμπληρώσει πως «το επόμενο βήμα ενάντια στην εταιρεία είναι η ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης