Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης για δηλώσεις Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών: Τύφλα να ‘χει η Κομανέτσι

tags :
Παπαδημούλης για δηλώσεις Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών: Τύφλα να ‘χει η Κομανέτσι
Αφιερώνω όσα είπε χθες ο Μητσοτάκης σε όσους εξαπάτησε και τους έβαζε να κατεβαίνουν με περικεφαλαίες στο όνομα της πατρίδας είπε ο κ.Παπαδημούλης
Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για τη στάση του απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
«Είδα τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη και λέω, τύφλα να έχει η Κομανέτσι.
Το λέω καλωσορίζοντας την κωλοτούμπα, μην ξεχνάτε ότι και η Κομανέτσι άριστα δέκα πήρε, με το χρυσό μετάλλιο.
Αφιερώνω όσα είπε χθες ο Μητσοτάκης σε όσους εξαπάτησε και τους έβαζε, για να πάρει τα ψηφαλάκια, να κατεβαίνουν με περικεφαλαίες, να ξεβρακώνονται σε διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, στο όνομα της πατρίδας κ.λπ.» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Παπαδημούλης αναφερόμενος στη συνάντηση των Μητσοτάκη – Zaev και στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού ότι η εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών αποτελεί προϋπόθεση για την ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας.
«Είχαμε προβλέψει ότι στο συγκεκριμένο θέμα κοροϊδεύει τον κόσμο και δεν λέει αυτά που πιστεύει, γιατί πιστεύει στην πολιτική του πατέρα τους, της Ντόρας και του Καραμανλή.
Αυτό φάνηκε χθες και επισφραγίστηκε με τη βούλα» είπε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στο δημοσίευμα των Financial Times σχετικά με την τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα.
«Τα σοβαρότερα θέματα είναι ότι βγήκαν οι Financial Times και κράζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι προωθήθηκε μια αλλαγή στον Ποινικό Κώδικα στην τελευταία στιγμή, η οποία επιτρέπει τη βιομηχανία του μαύρου χρήματος, καθώς επιτρέπει σε όλους όσοι έχουν παρακρατηθεί τα περιουσιακά τους στοιχεία να τα πάρουν πίσω σε 18 μήνες, τη στιγμή που στην Ελλάδα για να στοιχειοθετηθούν τέτοιες περιπτώσεις χρειάζονται 3-5 χρόνια.
«Το δεύτερο είναι το δημοσίευμα του Reuters, που λέει ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πουλήσει ασφαλιστικά χρέη 12 δις σε funds.
Αυτό το προωθεί ο Μηταράκης και το διαψεύδει ο Βρούτσης.
Ο Μητσοτάκης σιωπά και τους κρατά και τους δύο σε μια κυβέρνηση αλαλούμ.
Απαιτώ από τον πρωθυπουργό να πάψει να κρύβεται στο θέμα, να πάρει σαφή θέση για το τι μαγειρεύεται και από εκεί και πέρα δεν μπορούν να μείνουν και οι δύο» είπε ο κ.Παπαδημούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης