Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Όποιος θεωρεί ότι υπάρχει θέμα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, να το θέσει στα αρμόδια όργανα

tags :
Χριστοδουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Όποιος θεωρεί ότι υπάρχει θέμα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, να το θέσει στα αρμόδια όργανα
Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε συνέχεια με το τι είπε ο ένας και ο άλλος είπε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ
Την θέση ότι όποιος θεωρεί ότι υπάρχει ζήτημα ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, να το θέσει στα αρμόδια όργανα διατύπωσε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μ. Χριστοδουλάκης.
«Το συνέδριο μας θα είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ με μεγάλο αριθμό συνέδρων.
Οποιοσδήποτε θεωρεί ότι υπάρχει ζήτημα ηγεσίας έχει δύο επιλογές ή το βάζεις και προχωράμε καθαρά ή δεν το βάζεις και η παράταξη συνεχίζει να δουλεύει.
Άρα όποιος έχει ζήτημα ηγεσίας υπάρχουν αρμόδια όργανα να τεθεί οποιοδήποτε ζήτημα, να συζητηθεί και η παράταξη να προχωρήσει με καθαρές λύσεις.
Αν δεν τεθεί στα επίσημα όργανα, σίγουρα δεν μπορεί να ανακυκλώνεται στα ΜΜΕ που αντί να ασχολείται η παράταξη με το πώς θα γίνει ξανά εξωστρεφής, να αυξήσει τη δυναμική της, να ασχολούμαστε διαρκώς με το τι είπε ο ένας και ο άλλος» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Χριστοδουλάκης.
Ερωτηθείς για την υπόθεση της Novartis ο κ.Χριστοδουλάκης είπε ότι η προσωπική του εκτίμηση είναι πως «υπήρξε και σκάνδαλο και σκευωρία, αλλά το πρόβλημα είναι ότι εμείς δεν συζητάμε για το σκάνδαλο».
«Η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί ανεπηρέαστη να φτάσει μέχρι το τέλος γιατί και ο ελληνικός λαός που έχει ακούσει τα μύρια όσα, να ξέρει ακριβώς ποια είναι η αλήθεια και ποιο είναι το ψέμα» ανέφερε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης