Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η εικόνα του Α. Τσίπρα δίπλα σε τύπους με κοντάρια έτοιμοι για ξύλο είναι αποκαρδιωτική και αποδεικνύει καιροσκοπισμό

Η εικόνα του Α. Τσίπρα δίπλα σε τύπους με κοντάρια έτοιμοι για ξύλο είναι αποκαρδιωτική και αποδεικνύει καιροσκοπισμό
Μια εικόνα λοιπόν χίλιες λέξεις και η εικόνα με τους ροπαλοφόρους είναι εικόνες ντροπής για την δημοκρατία που δήθεν αγωνία η αριστερά….
Στειλιάρια ή κοντάρια με βάση το ελληνικό λεξικό σημαίνει κυλινδρικό κομμάτι ξύλου που αποτελεί αποσπώμενο τμήμα σε διάφορα εργαλεία, όπως φτυάρια, αξίνα κ.α.
Τι σχέση έχει όμως ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο φίλος του Trump, της Merkel και του Macron με τα κοντάρια;
Στην διαδήλωση καιροσκοπισμού της αριστεράς για την επέτειο του Πολυτεχνείου μια δαιμονοποιημένη παγανιστικού τύπου εκδήλωση άνευ ουσίας ο Αλέξης Τσίπρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε ανάμεσα στο πλήθος… για να διαδηλώσει για την δημοκρατία και άλλες συναφείς αρλούμπες.
Εάν επρόκειτο μόνο για μια διαδήλωση, προφανώς και δεν θα επιδεχόταν οποιαδήποτε κριτικής, στην δημοκρατία όλοι μπορεί να διαδηλώνουν ειρηνικά.
Όμως όταν ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος εμφανίζεται μαζί με άτομα που κρατούν σημαίες όπου τα κοντάρια στις οποίες στηρίζονται είναι μόνο για ξύλο αποτελεί εικόνα ντροπής.
Επειδή τα πάντα έχουν μια συμβολικότητα.  
Δείτε στην εικόνα μια σημαία στο βάθος δεξιά στηρίζεται σε ένα αναλογικό κοντάρι σε σχέση με τα ρόπαλα που κρατούν ορισμένοι εμμονικοί αριστεροί.
Ξυπνήστε, οι αγώνες δεν δίνονται στους δρόμους και στα πεζοδρόμια αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η συμβολικότητα την οποία περιγράφουμε έχει να κάνει με το μήνυμα που στέλνει η εικόνα.
Ο πρώην πρωθυπουργός ανάμεσα σε κάτι τύπους και κάτι δήθεν προοδευτικούς με ρόπαλα είναι μια εικόνα που δείχνει ότι η αριστερά παραμένει αμετανόητη.
Η κοινωνία ορθώς τιμώρησε την αριστερά και τον Τσίπρα καθώς ο πολιτικός καιροσκοπισμός έχει φθάσει στα όρια της γελοιότητας.
Δεν μπορεί ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός της Ελλάδος να κάνει συμφωνίες με τον Trump τον αμερικανό Πρόεδρο πριν μήνες και στις 17 Νοεμβρίου 2019 να διαδηλώνει μαζί με άλλους αριστερούς κατά των αμερικανών.
Αυτό είναι πολιτική υποκρισία, καιροσκοπισμός, είναι πολιτική αρλούμπα που πλέον ο κόσμος και κατανοεί και έχει καταδικάσει.
Το κείμενο αυτό δεν επικρίνει την διαδήλωση, όχι ακόμη και εάν διαφωνούμε με την εκδήλωση – και όχι επέτειο – της 17ης Νοεμβρίου.
Δεν επικρίνει τον πρώην πρωθυπουργό γιατί συμμετείχε σε μια διαμαρτυρία.
Επικρίνει τον πρώην πρωθυπουργό για τον πολιτικό του καιροσκοπισμό.
Μια εικόνα λοιπόν χίλιες λέξεις και η εικόνα με τους ροπαλοφόρους είναι εικόνες ντροπής για την δημοκρατία που δήθεν αγωνία η αριστερά….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης