Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση 4 μήνες μετά τις εκλογές

tags :
Τσίπρας: Η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση 4 μήνες μετά τις εκλογές
Πάνω από 40.000 πολίτες, στην πλειοψηφία τους νέοι, έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Για την πρώτη, μεγάλη, μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση μόλις τέσσερις μήνες μετά τις εκλογές κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην χθεσινή πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία με αφορμή τον εορτασμό της επετείου για το Πολυτεχνείο.
Σε ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κ.Τσίπρας υποστηρίζει ότι «χθες πάνω από 40.000 πολίτες, στην πλειοψηφία τους νέοι, έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό».
Αναφερόμενος  στις αντιδράσεις, τις ανακοινώσεις και τα πρωτοσέλιδα, τόνισε πως αυτά δείχνουν ότι ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν, για να τονίσει πως «όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν».

Η ανάρτηση του κ.Τσίπρα:

«Χθες πάνω από 40.000 πολίτες, στην πλειοψηφία τους νέοι, έδωσαν απάντηση στον αυταρχισμό, την καταστολή αλλά και στην ολομέτωπη επίθεση των ιδεολογικών μηχανισμών του νέου “επιτελικού” κράτους στη δημοκρατική συλλογική μνήμη και συνείδηση του λαού μας.
Οι αντιδράσεις τους σήμερα, στις ανακοινώσεις και στα πρωτοσέλιδά τους, δείχνουν ότι ξαφνιάστηκαν και ενοχλήθηκαν.
Ορθώς θα έλεγα, γιατί είχαν στήσει σκηνικό πολέμου με “μπαχαλάκηδες”, αλλά ξαφνικά χθες τους προέκυψε η πρώτη μεγάλη μαζική και ειρηνική αντικυβερνητική διαδήλωση, τέσσερις μόλις μήνες μετά τις εκλογές.
Όσοι είχαν υπολογίσει ότι με μια εκλογική νίκη θα ξεμπερδέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, την Αριστερά και τις δημοκρατικές παραδόσεις του λαού μας, ας το ξανασκεφτούν.
Και ας είναι τουλάχιστον πιο ψύχραιμοι, γιατί όσο δείχνουν πόσο τους ενοχλεί τόσο μας επιβεβαιώνουν ότι πορευόμαστε σωστά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης