Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Τα νέα εργαλεία της Expedia, που “λύνουν τα χέρια” στο ταξίδι

tags :
Τα νέα εργαλεία της Expedia, που “λύνουν τα χέρια” στο ταξίδι
Η Expedia δίνει την δυνατότητα στους ταξιδιώτες να δουν ακριβώς που θα βρουν το λεωφορείο για την μεταφορά στο ξενοδοχείο τους ακολουθώντας έναν ζωντανό χάρτη διαδρομών
Μία νέα λειτουργία βοήθειας ταξιδιού στην εφαρμογή της Expedia θα ειδοποιεί το ξενοδοχείο όταν ο ταξιδιώτης κάνει check in στην πτήση. Ή αν αντιμετωπίζει καθυστέρηση πτήσης 8+ ωρών, ανεξάρτητα από τον τόπο κράτησης της πτήσης.
Παράλληλα η Expedia δρομολογεί επίσης ένα πρόγραμμα τεχνολογίας εντοπισμού μέσων μεταφοράς στο App της.
Δίνει την δυνατότητα στους ταξιδιώτες να δουν ακριβώς που θα βρουν το λεωφορείο για την μεταφορά στο ξενοδοχείο τους ακολουθώντας έναν ζωντανό χάρτη διαδρομών.



Νέα εργαλεία και στα επαγγελματικά ταξίδια
Η Egencia, του Expedia Group για τα επαγγελματικά ταξίδια δημιουργεί μια απρόσκοπτη εμπειρία κράτησης. Πως; Αξιοποιώντας ισχυρούς αλγόριθμους και εφαρμοσμένη μηχανική μάθηση.
Η εταιρεία διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδιών ξεκίνησε πρόσφατα το Smart Mix. Ένα εργαλείο που αναλύει έξυπνα δεδομένα και σύνθετα σενάρια. Και παράγει προσωπικές προτιμήσεις του κάθε ταξιδιώτη και την ταξιδιωτική πολιτική της εταιρείας του. Στόχος είναι να προσφέρει πιο έξυπνα αποτελέσματα αναζήτησης από εκατοντάδες επιλογές ξενοδοχείων και πτήσεων.
Το Smart Mix για το ξενοδοχείο βοήθησε τους πελάτες της Egencia να εξοικονομήσουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια βελτιστοποιώντας τα αποτελέσματα αναζήτησης και ταξινόμησης.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης