Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Kleopas Alliott Business Consultants στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Alliott Group

tags :
Η Kleopas Alliott Business Consultants στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Alliott Group
Ο Γιάννης Κλεώπας, Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott τιμήθηκε για την θητεία ως Προέδρος του ομίλου
Η Kleopas Alliott συμμετείχε  στο παγκόσμιο συνέδριο του Alliott Group που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στη Μαδρίτη, στο ξενοδοχείο Westin Palace.
Το συνέδριο με θέμα «Together Towards Tomorrow» ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές, καθώς παραβρέθηκαν 138 επαγγελματίες από 38 χώρες και 78 εταιρείες – μέλη από όλο τον κόσμο, πραγματοποιώντας συγχρόνως τα περισσότερα meetings από κάθε άλλη φορά.
Το συνέδριο είχε εορταστικό χαρακτήρα, αφενός γιατί ο όμιλος Alliott Group συμπληρώνει 40 χρόνια επιτυχημένης και συνεχώς αναπτυσσόμενης πορείας παγκοσμίως και αφετέρου γιατί το 2019 είναι ένα έτος σημαντικής ανάπτυξης για τον όμιλο, διότι 20 νέες εταιρίες από 16 χώρες εντάχθηκαν στο δυναμικό του.
Στις εργασίες του ετήσιου συνεδρίου οι εκπρόσωποι της Kleopas Alliott είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με διεθνείς συνεργάτες και κορυφαίους ομιλητές αναφορικά με τα τελευταία παγκόσμια επιχειρηματικά trends, την παγκόσμια κινητικότητα, τον διεθνή ιδιωτικό πλούτο, τον διεθνή φόρο, τις συγχωνεύσεις, την ακίνητη περιουσία και τους έμμεσου φόρους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του συνεδρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott κ. Γιάννης Κλεώπας τιμήθηκε, όντας ένα εκ των δυο εν ενεργεία στελεχών, που έχουν διατελέσει πρόεδροι του Alliott Group σε αυτή την μακρόχρονη και διακεκριμένη πορεία του ομίλου.
Ο Γιάννης Κλέωπας  δήλωσε για τον εορτασμό των 40 χρόνων και την βράβευση του, «Ευχαριστώ το Alliott Group για την τιμητική αυτή διάκριση.
Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η θητεία μου επί 14 χρόνια στην διοίκηση του ομίλου που τελείωσε με την 4ετή προεδρία μου σε αυτόν. Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.
Με μεγάλη χαρά  βλέπω πως το έργο που επιτελέστηκε στο παρελθόν αποτελεί τη βάση για την εξαιρετικά θετική σημερινή εξέλιξη του Alliott Group σε ηγετική δύναμη παγκοσμίως.»
Ο κ. Giles Brake, COO της Alliott Group, τόνισε: «Ενώ ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να γιορτάσουμε τις επιτυχίες των προηγούμενων ετών και την ιστορία μας, διότι είμαστε μια από τις πρώτες διεθνείς συμμαχίες που δημιουργήθηκαν το 1979, ήταν ξεκάθαρη και η απήχηση που είχε το συγκεκριμένο συνέδριο, με τη συμμετοχή μελών μας από όλο τον κόσμο, νέων αλλά και παλιότερων, τα οποία παρουσίασαν μεγάλο ενθουσιασμό για τις πρόσφατες εξελίξεις και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για περαιτέρω επιτυχία.
Έχουμε μια σαφή στρατηγική και στόχους που θα εξασφαλίσουν τη μελλοντική ανάπτυξη και επιτυχία της ομάδας, των μελών μας και το σημαντικότερο, των πελατών τους.»
Πραγματοποιήθηκαν πολλές σημαντικές συνεδριάσεις από ομιλητές που κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Για παράδειγμα, ο κ. Declan Curry, πρώην επιχειρηματικός παρουσιαστής της εκπομπής One Breakfast TV του BBC, πραγματοποίησε μια συζήτηση με επαγγελματίες-μέλη από όλο τον κόσμο, μέσω της οποίας παρουσιάστηκε η επίδραση των οικονομικών και πολιτικών τάσεων στις επιχειρηματικές κινήσεις των πελατών τους.
Συζητήθηκαν θέματα όπως: πώς θα επηρεάσει τον επιχειρηματικό κλάδο το Brexit, ποιος ήταν ο αντίκτυπος του εμπορικού πολέμου της Κίνας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στις αλυσίδες εφοδιασμού, καθώς και ποια ήταν η επίδραση της εμφάνισης της τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο των επαγγελματικών υπηρεσιών. «Ήταν αναζωογονητικό να ακούμε τόσες πολλές απόψεις από επαγγελματίες από διάφορα μέρη του κόσμου.
Ήταν εξαιρετικά χρήσιμο στο να διευρύνουμε τις γνώσεις μας», σχολίασε ο κ. Curry.
Σχετικά με την αγορά της Ισπανίας, οι τοπικοί εμπειρογνώμονες, Luis Alvarez, από το Ισπανικό Υπουργείο Οικονομίας και Επιχειρήσεων και η Maria Jesus Fernandez, Εκτελεστική Διευθύντρια της ICEX-Invest στην Ισπανία, υποστήριξαν ότι η χώρα είναι ιδιαίτερα ανοιχτή σε επενδύσεις και πως μεγάλη ευκαιρία για τους ξένους επενδυτές αποτελεί ο τομέας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ακόμη παρουσιάσεις για το HR, τη διαχείριση ταλέντων και του μάρκετινγκ, δίνοντας πληροφορίες για το πώς οι εταιρείες μπορούν να αναπτύξουν μια ηγετική κουλτούρα υψηλών επιδόσεων και μια πιο αποτελεσματική στρατηγική branding για να αυξήσουν την κερδοφορία τους.
Οι σύνεδροι είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν αρκετές κοινωνικές στιγμές κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, με αποκορύφωμα το εορταστικό δείπνο στο εκπληκτικά όμορφο και ιστορικό Casino de Madrid.
Ο Colin Farmer, Πρόεδρος της Alliott Group, σχολίασε: «Αυτό το συνέδριο ανέδειξε όλα όσα είναι σπουδαία για τον όμιλο μας: την πλούσια ιστορία μας, την ξεκάθαρη στρατηγική, τη συνεχή ανάπτυξη, την ισχυρή ηγεσία και φυσικά την πολύ καλή συνεργασία και την ενότητα της ομάδας μας, με τα μέλη της να είναι έτοιμα να πάρουν νέες πρωτοβουλίες για να κάνουν πραγματικότητα τα επόμενα σχέδια μας.»
Ο Giles Brake πρόσθεσε επίσης: «Το γεγονός ότι το 74% των παρευρισκόμενων δήλωσαν στην έρευνα που διεξήχθη μετά το συνέδριο ότι επέστρεψαν στο σπίτι τους με νέες επιχειρηματικές προτάσεις, αποδεικνύει πόσο ισχυρή είναι η συμμαχία ως πόρος ανάπτυξης των επιχειρήσεων, αλλά και τη σημαντικότητα της παρουσίας στο συγκεκριμένο συνέδριο. Ανυπομονούμε για το επόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο στο Τόκιο από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου 2020.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης