Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Σε νέα υψηλά 11 ετών ο ΟΤΕ – «Συγκρατεί» τις απώλειες της αγοράς, με άνοδο 3%

tags :
Σε νέα υψηλά 11 ετών ο ΟΤΕ – «Συγκρατεί» τις απώλειες της αγοράς, με άνοδο 3%
Η μετοχή σήμερα έχει γράψει υψηλό ημέρας 13,99 ευρώ και αυτή την ώρα ενισχύεται 2,52% και βρίσκεται στα 13,84 ευρώ με όγκο 660 χιλ. τεμάχια
Σε νέα υψηλά 11 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή του ΟΤΕ και αποτελεί αντίβαρο στις διορθωτικές κινήσεις άλλων μετοχών της υψηλής κεφαλαιοποίησης, περιορίζοντας έτσι τις απώλειες της αγοράς.
Αναλυτές σημειώνουν πως βοηθάει τη μετοχή έκθεση της Barclays που δίνει τιμή στόχο τα 17 ευρώ από 14 ευρώ, ενώ περιμένουν πιθανές ειδήσεις από Ρουμανία
Ο Οργανισμός που είχε ανακοινώσει καλά αποτελέσματα, ικανοποιώντας την επενδυτική κοινότητα, τραβάει τα βλέμματα των επενδυτών με τη μετοχή να κινείται σύμφωνα με όσα «προστάζει» η τεχνική ανάλυση.
Μπορεί η κερδοφορία να μη δίνει χαμηλό p/e όμως οι εξαιρετικές ελεύθερες ταμειακές ροές δίνουν και μέρισμα στους επενδυτές και χρηματοδοτούν την αγορά ιδίων μετοχών.
Επιπλέον ο καθαρός δανεισμός βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.
Η αγορά περιμένει της εξελίξεις από την Ρουμανία και προεξοφλεί την πώληση της εκεί δραστηριότητας.
Σημειώνεται πως στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη η διοίκηση ανέφερε πως η δραστηριότητα στη Ρουμανία δείχνει σημάδια σταθεροποίησης.
Η μετοχή σήμερα έχει γράψει υψηλό ημέρας 13,99 ευρώ και αυτή την ώρα ενισχύεται 2,52% και βρίσκεται στα 13,84 ευρώ με όγκο 660 χιλ. τεμάχια.
Η αποτίμηση ανέρχεται στα 6,6 δισ. ευρώ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης