Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Black Friday σημαίνει Public

tags :
Black Friday σημαίνει Public
Το βραβευμένο πανευρωπαϊκά Black Friday του Public ακόμα πιο δυναμικό, ακόμα πιο δικό σου
Ανήκεις και εσύ στους ανυπόμονους που ήδη έχουν ξεκινήσει να μετράνε αντίστροφα για το Black Friday;
Το Public σε προσκαλεί και φέτος να πάρεις τον έλεγχο για 4η συνεχόμενη χρονιά!
Το 2019 το Public δίνει ξανά τη δυνατότητα στους καταναλωτές του να ζητήσουν όλα όσα επιθυμούν σε Black Friday τιμές! Μπες κι εσύ στην ειδική πλατφόρμα public.gr/BF, διαμόρφωσε εσύ το πού θα πέσουν οι τιμές και θα είσαι ο πρώτος που θα μάθει όλες τις προσφορές.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το Public, η εταιρεία που έφερε το Black Friday στην Ελλάδα, στηρίζει με συνέπεια τον θεσμό από το 2016 παραμένοντας πιστή στη πελατοκεντρική της προσέγγιση και ανακοινώνοντας κάθε χρόνο πόσες χιλιάδες προϊόντα διαθέτει σε τιμές Black Friday.
Το Black Friday του Public έλαβε πρόσφατα πανευρωπαϊκή πρωτιά για την πρωτοπόρα κίνηση να δώσει την ευκαιρία στους καταναλωτές να δηλώσουν τι θα επιθυμούσαν να αποκτήσουν σε τιμές Black Friday φέρνοντας στο επίκεντρο τις προτιμήσεις τους. Η καμπάνια «Ζήτα τι θες σε Black Friday τιμές» που ξεκίνησε το 2018 ξεχώρισε ως η καλύτερη ενέργεια πολυκαναλικής επικοινωνίας στην Ευρώπη στα Digital Communication Awards που διοργανώνονται στο Βερολίνο.
Αν ανυπομονείς για νεo smartphone, τηλεόραση, laptop, tablet, προϊόντα gaming, παιδικά παιχνίδια και χιλιάδες άλλες προσφορές, ετοιμάσου για την Public Black Friday.
Το Black Friday έρχεται στο Public ακόμα πιο δυναμικό και πιο δικό σου από ποτέ για να αποκτήσεις όλα όσα θες!
Γιατί Black Friday σημαίνει Public!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης