Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pelosi: Μια συμφωνία με την κυβέρνηση Trunmp για το εμπορικό πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ ΗΠΑ - Μεξικού - Καναδά μπορεί να επιτευχθεί

tags :
Pelosi: Μια συμφωνία με την κυβέρνηση Trunmp για το εμπορικό πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ ΗΠΑ - Μεξικού - Καναδά μπορεί να επιτευχθεί
ΗΠΑ: Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής N. Pelosi για την εφαρμογή του εμπορικού πλαισίου USMCA
Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημοκρατική N. Pelosi, δήλωσε ότι μία συμφωνία με την κυβέρνηση Trunmp για το εμπορικό πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των ΗΠΑ, του Μεξικού και του Καναδά (USMCA) μπορεί να επιτευχθεί αν είναι εφαρμόσιμη.
«Μπορούμε να επιτύχουμε μία συμφωνία για το [εμπορικό πλαίσιο] USMCA όταν ο εμπορικός εκπρόσωπος [των ΗΠΑ] καταστήσει τη νέα συμφωνία για το Ελεύθερο Εμπόριο στην Βόρεια Αμερική (NAFTA) εφαρμόσιμη για τους Αμερικανούς εργαζόμενους» δήλωσε η Pelosi σε μία κοινή δήλωση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Αποζημιώσεων R. Nil, μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Εργαζομένων (AFL-CIO) R. Tramka, που έχει ασκήσει κριτική για το πλαίσιο της αναφερόμενης συμφωνίας.
Από την άλλη μεριά, ο Λευκός Οίκος έχει απορρίψει τις προσπάθειες των Δημοκρατικών στην Βουλή των Αντιπροσώπων για την εφαρμογή των προβλεπόμενων από την συμφωνία για τους εργαζόμενους, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος.
Στα σημεία αυτά, έχουν αντιδράσει οι ενώσεις των εργαζομένων, ενώ χαρακτηρίζονται από τον Λευκό Οίκο, ως καθαρά πολιτικά κίνητρα.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης