Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ στην περιοχή της Κυψέλης μετά από διπλή ληστεία

tags :
Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ στην περιοχή της Κυψέλης μετά από διπλή ληστεία
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην περιοχή της Κυψέλης
Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛΑΣ στην περιοχή της Κυψέλης μετά από διπλή ληστεία.
Οι δύο ληστείες έλαβαν χώρα σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και καφετέρια. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στη συνέχεια στο υπό κατάληψη 60ο Λύκειο καθώς υπήρξε η εκτίμηση ότι οι ληστές ίσως "ταμπουρώθηκαν" εκεί.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση στην Κυψέλη για τον εντοπισμό δύο ληστών, μετά από δύο απανωτές ληστείες που διέπραξαν επί της οδού Καυκάσου.
Πιο συγκεκριμένα, δύο δράστες που φορούσαν κράνη, υπό την απειλή όπλου, αρχικά εισέβαλαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ-Play και στη συνέχεια σε καφετέρια πού ήταν γεμάτη κόσμο και αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπάλληλους, αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία και τράπηκαν σε φυγή μοτοσικλέτα.
Στο σημείο κλήθηκε Αστυνομία και κατά την διάρκεια των αναζητήσεων μία γειτόνισσα κάλεσε την Άμεση Δράση και ανέφερε πως δύο νεαροί με κουκούλες πήδηξαν τα κάγκελα γειτονικού σχολείου που τελεί υπό κατάληψη, θεωρώντας ότι ήταν οι ύποπτοι για την ληστεία.
Στο σημείο σύντομα έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις όμως με δεδομένο ότι η γυναίκα είχε δει άτομα με κουκούλες και όχι κράνη που φορούσαν οι δράστες και αφού διαπίστωσαν ότι οι δύο νεαροί ήταν απλά μαθητές που συμμετείχαν στην κατάληψη, δόθηκε λήξη της επιχείρησης στο σημείο και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των υπόπτων συνεχίζονται στην γύρω περιοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης