Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Σε Σάμο και Ικαρία ο αρχηγός του ΓΕΣ

tags :
Σε Σάμο και Ικαρία ο αρχηγός του ΓΕΣ
Σε Σάμο και Ικαρία ο αρχηγός του ΓΕΣ
Ακόμη μία επίσκεψη σε ακριτικές μονάδες και φυλάκια του Ελληνικού Στρατού πραγματοποίησε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, αυτή τη φορά στη Σάμο και την Ικαρία, με στόχο να ελέγξει την επιχειρησιακή ετοιμότητα και να ενισχύσει το ηθικό το προσωπικού.
Ο αρχηγός, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΣ, συνοδευόμενος συνοδευόμενος από τον διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ»).
Συγκεκριμένα επισκέφθηκε Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) στις νήσους Σάμο και Ικαρία όπου διαπίστωσε την υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα.
Παράλληλα, πραγματοποίησε ομιλία στο σύνολο του προσωπικού, τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν σε κοινωνικό και επιχειρησιακό επίπεδο.
Στη συνέχεια μετέβη στην έδρα του 4ου Ειδικού Τμήματος Εθνοφυλακής (ΕΤΕΘ) και του 79 Τάγματος Μηχανικού Εθνοφυλακής (ΤΜΧΕΘ), όπου συνομίλησε με τους χειριστές ταχυπλόων σκαφών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης