Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Αναδιάρθρωση MSCI και εταιρικά αποτελέσματα στο επίκεντρο – Αναμένεται αύξηση του τζίρου

tags :
ΧΑ: Αναδιάρθρωση MSCI και εταιρικά αποτελέσματα στο επίκεντρο – Αναμένεται αύξηση του τζίρου
Tα αποτελέσματα της ΕΧΑΕ τα οποία δημοσιεύτηκαν χθες αλλά και τα αποτελέσματα που θα δημοσιεύσει η Motor Oil μετά το κλείσιμο θα φέρουν τις δύο μετοχές στο επίκεντρο 
Οι 900 μονάδες θα βρεθούν στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης με τους αναλυτές να περιμένουν αύξηση της αξίας των συναλλαγών λόγω της αναδιάρθρωσης των δεικτών MSCI, η οποία θα λάβει χώρα στο κλείσιμο της σημερινής συνεδρίασης.
Επιπλέον τα αποτελέσματα εννεαμήνου της ΕΧΑΕ τα οποία ήταν καλύτερα των εκτιμήσεων αλλά και τα αποτελέσματα που θα δημοσιεύσει η Motor Oil μετά το κλείσιμο θα φέρουν τις δύο μετοχές στο επίκεντρο της συνεδρίασης.
Υπενθυμίζεται πως χθες (25/11) το ΧΑ έκλεισε οριακά χαμηλότερα από τα υψηλά έτους.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να δοκιμάσει τις 900 μονάδες με αυξημένους όγκους συναλλαγών.

Eurobank Equities
Περιμένουμε η αγορά να κινηθεί υψηλότερα σήμερα καθώς οι διεθνείς αγορές εξακολουθούν να κερδίζουν έδαφος.

Beta
Στη σημερινή ατζέντα τα αποτελέσματα της ΕΧΑΕ θα βρεθούν στο επίκεντρο ενώ η Motor Oil ανακοινώνει αποτελέσματα τρίτου τριμήνου και η αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI θα λάβει χώρα στο κλείσιμο.
Σημειώνεται πως στο δείκτη MSCI Global συμμετέχουν οι μετοχές των Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Jumbo, Motor Oil και Τιτάν.
Περιμένουμε πως οι ροές λόγω της αναδιάρθρωσης των δεικτών θα επηρεάσουν την αγορά και θα δώσουν την τάση στη σημερινή συνεδρίαση.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης