Τελευταία Νέα
Speculator

Με τους «βασικούς» η ΕΛΛΑΚΤΩΡ στον τραπεζικό «αγωνιστικό χώρο» για το ομόλογο

Με τους «βασικούς» η ΕΛΛΑΚΤΩΡ στον τραπεζικό «αγωνιστικό χώρο» για το ομόλογο
Άλλωστε όμως σημείωσαν στα μεγάλα αφεντικά των τραπεζών τα δυο αδέρφια και μεγαλομέτοχοι της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η έκδοση του ομολόγου είναι μία εναλλακτική οδός για τη χρηματοδότηση του Ομίλου
Με τους «βασικούς» της κατέβηκε στον τραπεζικό αγωνιστικό χώρο για την προώθηση του ομολόγου των 600 εκατ. ευρώ η ΕΛΛΑΚΤΩΡ.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, στις συναντήσεις με τις διοικήσεις των τεσσάρων τραπεζών εμφανίστηκαν τα βαριά χαρτιά του Ομίλου, αφού πέραν των προφανών – Οικονομικού Διευθυντή και Αναπληρωτή Οικονομικού Διευθυντή – το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και πρώην Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Σάκης Καλλιτσάντσης, ενώ σε μερικές περιπτώσεις οι τραπεζίτες πήραν διπλή δόση Καλλιτσάντσηδων, αφού στη συνάντηση παρευρέθηκαν τόσο ο Σάκης όσο και ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης.
Άλλωστε όμως σημείωσαν στα μεγάλα αφεντικά των τραπεζών τα δυο αδέρφια και μεγαλομέτοχοι της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η έκδοση του ομολόγου είναι μία εναλλακτική οδός για τη χρηματοδότηση του Ομίλου, ο οποίος ούτως ή άλλως διατηρεί και θα συνεχίσει να έχει μακροχρόνιους και ισχυρούς δεσμούς με το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης