Τελευταία Νέα
Παλμός της Αγοράς

OTOE: Προχωρά σε απεργιακές κινητοποιήσεις ενόψει των εξελίξεων στο ΤΤ - Να προστατευθούν οι εργαζόμενοι στις τράπεζες

tags :
OTOE: Προχωρά σε απεργιακές κινητοποιήσεις ενόψει των εξελίξεων στο ΤΤ - Να προστατευθούν οι εργαζόμενοι στις τράπεζες
Σε απεργιακές κινητοποιήσεις, ενόψει των εξελίξεων στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, προχωρά η ΟΤΟΕ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, με αφορμή τις εξελίξεις που επισπεύδονται κατ’ εντολή της Τρόικας και αφορούν στις εξελίξεις στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με σοβαρό κίνδυνο για την απασχόληση και τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και για το χαρακτήρα και την πορεία της Τράπεζας, το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ στη σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε:
1.    Απεργιακές Κινητοποιήσεις στις Τράπεζες και γι’ αυτό εξουσιοδότησε την Ε.Γ. της ΟΤΟΕ (η οποία θα συνεδριάσει την Παρασκευή) για τον προσδιορισμό και το εύρος τους, ανάλογα με τις εξελίξεις που θα διαμορφωθούν.
2.    Την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από την Τράπεζα Ελλάδος, η Διοίκηση της οποίας διαχειρίζεται το θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, την ημέρα της απεργιακής κινητοποίησης.
3.    Την παράσταση διαμαρτυρίας στην Κυβέρνηση, που έχει σοβαρές ευθύνες και είναι συνένοχη για όλα όσα συμβαίνουν σε βάρος του Ταχ. Ταμιευτηρίου και των εργαζομένων αλλά και συνολικότερα όσα αφορούν στις αναδιαρθρώσεις στις Τράπεζες με συγκέντρωση στο Υπουργείο Οικονομικών.
Το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ, επισημαίνει ότι ο αγώνας αυτός είναι συνδικαλιστικός, κοινωνικός και πολιτικός γιατί αφορά όλους τους εργαζόμενους στις Τράπεζες, οι οποίοι έχουν μπει στο στόχαστρο Κυβέρνησης και Τρόικας που σχεδιάζουν ερήμην της ελληνικής κοινωνίας και των συμφερόντων της χώρας τις εξελίξεις στο Τραπεζικό Σύστημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης