Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑΑ: Εγκρίθηκε η αίτηση της Cenergy για τη δευτερογενή εισαγωγή των αρχικών μετοχών της

ΧΑΑ: Εγκρίθηκε η αίτηση της Cenergy για τη δευτερογενή εισαγωγή των αρχικών μετοχών της
Πριν λίγες ημέρες η βελγική εταιρεία υπολόγιζε πως η έναρξη της διαπραγμάτευσης των μετοχών της αναμένεται να λάβει χώρα την ή περί την 21η Δεκεμβρίου 2016
Το Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑΑ), κατόπιν συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του, αποδέχθηκε την αίτηση της βελγικής Cenergy Holdings για την δευτερογενή εισαγωγή των αρχικών 27.060 μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Τα παραπάνω γίνονται υπό την διαλυτική αίρεση ολοκλήρωσης της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, στο πλαίσιο της διασυνοριακής συγχώνευσης με απορρόφηση, των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιριών Σωληνουργεία Κορίνθου Εταιρία Συμμετοχών Α.Ε. και Ελληνικά Καλώδια Α.Ε. Εταιρία Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρία από την εταιρία, όπως αυτή έχει περιγραφεί στο σχετικό Ενημερωτικό Δελτίο, που έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της.
Η έναρξη διαπραγμάτευσης του συνόλου των μετοχών της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της διασυνοριακής συγχώνευσης και θα προσδιορισθεί με ανακοίνωσή της.
Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες η βελγική εταιρεία υπολόγιζε πως η έναρξη της διαπραγμάτευσης των μετοχών της αναμένεται να λάβει χώρα στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών και στο Χρηματιστήριο Αθηνών την ή περί την 21η Δεκεμβρίου 2016.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης