Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Πλην των τραπεζών αυτές είναι οι μετοχές που ξεχωρίζουν στη σημερινή άνοδο του ΧΑ

Πλην των τραπεζών αυτές είναι οι μετοχές που ξεχωρίζουν στη σημερινή άνοδο του ΧΑ
Νέα υψηλά για Μυτιληναίο, καλή πορεία από την Aegean και πιο χαμηλά στις κεφαλαιοποιήσεις ξεχωρίζει η ΕΛΤΕΧ Άνεμος
Το ΧΑ κινείται έντονα ανοδικά σήμερα διασπώντας κρίσιμες αντιστάσεις με αυξημένες συναλλαγές και δίνει την αίσθηση ότι θέλει να κινηθεί ακόμα υψηλότερα.
Οι τράπεζες βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των επενδυτών αλλά ακολουθούν και άλλοι τίτλοι όπως η Μυτιληναίος που είναι σε νέα υψηλά 1,5 ετών, η κίνηση της Aegean και σήμερα είναι αξιοπρόσεκτη, και από τις μικρότερες κεφαλαιοποιήσεις ξεχωρίζει η ΕΛΤΕΧ Άνεμος.
Η μετοχή βρίσκεται στα 0,90 ευρώ και αποτελούν νέα υψηλά για τον τίτλο, τα οποία συνοδεύονται από καλές συναλλαγές.
Η MIG επίσης κινείται έντονα ανοδικά και η Folli Follie δείχνει διαθέσεις για διατήρηση καλών στηρίξεων και απομάκρυνσης από κρίσιμα επίπεδα.
Πιο συγκεκριμένα η MIG ενισχύεται 5% και η Folli Follie 4,11% και προσπαθεί να ξεφύγει από τα 17,90 ευρώ και μέχρι στιγμής το καταφέρνει και με το παραπάνω.
Πιο χαμηλά στις κεφαλαιοποιήσεις το +10% της Ντρουκφάρμπεν με λίγα κομμάτια και μερικά ακόμα στην πλευρά των πωλητών θα ήταν μία καλή έκπληξη για τα περιφερειακά χαρτιά αν συνοδευτεί με συνέχεια.
Η Χατζηκρανιώτης από τα 3 λεπτά που ήταν πριν 2 μήνες είναι στα 13 λετά τώρα αλλά με περιορισμένες συναλλαγές, αλλά και με τους αγοραστές να είναι πρόθυμοι να πάρουν αυτά τα λίγα κομμάτια.

Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης