Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Στα 0,61 ευρώ η θεωρητική τιμή ανοίγματος των μετοχών της Cenergy στο Euronext και το ΧΑΑ

Στα 0,61 ευρώ η θεωρητική τιμή ανοίγματος των μετοχών της Cenergy στο Euronext και το ΧΑΑ
Η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της στις εν λόγω αγορές θα είναι η 21η Δεκεμβρίου 2016
Στις 14 Δεκεμβρίου 2016, η βελγική εισηγμένη ανώνυμη εταιρία, Cenergy Holdings SA, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της διασυνοριακής συγχώνευσης δι’ απορρόφησης από την Cenergy Holdings SA των ελληνικών εισηγμένων εταιριών, Σωληνουργεία Κορίνθου Εταιρία Συμμετοχών Α.Ε. και Ελληνικά Καλώδια Α.Ε. Εταιρία Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρία.
Όπως προβλέπεται στο ενημερωτικό δελτίο της Cenergy Holdings SA σχετικά με την εισαγωγή των μετοχών της προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών και το Χρηματιστήριο Αθηνών, η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της στις εν λόγω αγορές θα είναι η 21η Δεκεμβρίου 2016.
Βάσει των τιμών κλεισίματος των μετοχών της Σωληνουργεία Κορίνθου Εταιρία Συμμετοχών Α.Ε. και Ελληνικά Καλώδια Α.Ε. Εταιρία Συμμετοχών Ανώνυμη Εταιρία στο Χρηματιστήριο Αθηνών την 14η Δεκεμβρίου 2016, ήτοι την τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσής τους, η θεωρητική τιμή ανοίγματος των μετοχών της Cenergy Holdings SA τόσο στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών όσο και το Χρηματιστήριο Αθηνών θα είναι 0,61 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης