Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Εγκρίθηκε η εισαγωγή προϊόντος δανεισμού επί της μετοχής της Attica Bank

ΧΑ: Εγκρίθηκε η εισαγωγή προϊόντος δανεισμού επί της μετοχής της Attica Bank
Από αύριο ξεκινά η διαπραγμάτευσή του 
Την εισαγωγή προϊόντος δανεισμού επί της μετοχής της Attica Bank ενέκρινε σήμερα 19 Ιανουαρίου 2017 η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών, καθορίζοντας ως ημερομηνία έναρξης για τη διαπραγμάτευσης του την 20η Ιανουαρίου.
Επίσης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση η Διοικούσα Επιτροπή:

- ενέκρινε αλλαγές στο Μοντέλο Διαπραγμάτευσης της Αγοράς Αξιών, σε επίπεδο εκτελεστικών Αποφάσεων 2, 22 και 24 του ΧΑ που αφορούν στα παρακάτω θέματα:

o Εκσυγχρονισμό του Μοντέλου Ειδικής Διαπραγμάτευσης της Αγοράς Αξιών ΧΑ

o Αποτελεσματικότερο τρόπο προσδιορισμού της Τιμής Κλεισίματος των Μετοχών

o Αλλαγές στα Όρια Διακύμανσης και στις Παραμέτρους ΑΜΕΜ των Μετοχών

- γνωστοποιεί ότι την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 θα υλοποιηθεί η έναρξη διαπραγμάτευσης των 25.802.413 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Trastor Α.Ε. Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας, σε συνέχεια της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

- ενημερώθηκε για την ακύρωση των 8.922.944.533 μετοχών της Τράπεζα Κύπρου, λόγω μείωσης του συνόλου του μετοχικού της κεφαλαίου, ως αποτέλεσμα των σχετικών αποφάσεων της Τράπεζας.
Συνεπεία της εν λόγω ακύρωσης του συνόλου των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών μετοχών της, οι μετοχές της εν λόγω τράπεζας αποσύρονται από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών από την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης