Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Ειδικός διαπραγματευτής επί των μετοχών των ΕΛΠΕ η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ

tags :
Ειδικός διαπραγματευτής επί των μετοχών των ΕΛΠΕ η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ
Κατά την σημερινή συνεδρίαση εγκρίθηκε η εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς έως 200.000 κοινών ανωνύμων ομολογιών του Ο.Π.Α.Π.
Την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια αποφάσισε για την Πειραιώς ΑΕΠΕΥ η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών, ενώ καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας την Δευτέρα 20/03/2017.
Επίσης, κατά την σημερινή (13/3) της συνεδρίαση ενέκρινε:

• την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών έως 200.000 κοινών ανωνύμων ομολογιών της εταιρίας Ο.Π.Α.Π. Α.Ε., υπό την αίρεση επιτυχούς ολοκλήρωσης της δημόσιας προσφοράς των ομολογιών της, σύμφωνα με τους όρους που ειδικότερα έχουν γνωστοποιηθεί από τον Εκδότη,

• την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των εταιριών Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. και ΟΤΕ Α.Ε. από την εταιρία – Μέλος «Merit Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί των εν λόγω κινητών αξιών την Δευτέρα 20/03/2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης