Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΕΧΑΕ: Παύση διαπραγμάτευσης των μετοχών της Νίκας – Στη «Χαμηλή Διασπορά» η Κυριακίδης Μάρμαρα

ΕΧΑΕ: Παύση διαπραγμάτευσης των μετοχών της Νίκας – Στη «Χαμηλή Διασπορά» η Κυριακίδης Μάρμαρα
Ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων (record date) για την εν λόγω εταιρική πράξη είναι η Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017
Την παύση διαπραγμάτευσης των 20.231.328 κοινών ονομαστικών μετοχών της Νίκας Α.Β.Ε.Ε. (ISIN: GRS111003000), ονομαστικής αξίας εκάστης €0,60, αποφάσισε η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών, στο πλαίσιο της σύμπτυξης του αριθμού των μετοχών της (reverse split) σε 2.023.132 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, νέας ονομαστικής αξίας εκάστης €6,00.
Ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων (record date) για την εν λόγω εταιρική πράξη είναι η Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017.
Κατόπιν επακόλουθης μείωσης της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας από €6,00 σε €0,30, η ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των 2.023.132 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της, με τελική ονομαστική αξία εκάστης €0,30 είναι η Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.
Επίσης, αφού έλαβε υπόψη ότι η διασπορά των μετοχών της εταιρίας F.H.L. Κυριακίδης Μάρμαρα Α.Β.Ε.Ε. (ISIN: GRS309003002) διαμορφώθηκε σε ποσοστό μικρότερο του 10%, η Επιτροπή αποφάσισε τη μεταφορά των μετοχών της στην κατηγορία «Χαμηλή Διασπορά» και την αντίστοιχη παύση διαπραγμάτευσης του προϊόντος δανεισμού των μετοχών της εν λόγω εταιρείας, από την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017.
Επιπλέον:

- Γενικός Δείκτης Τιμών ΧΑ

Οι μετοχές της Κυριακίδης αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας Ιντρακόμ με συντελεστή στάθμισης 39%.

- Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Τιμών ΧΑ

Οι μετοχές της Κυριακίδης αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας Ιντρακόμ με συντελεστή στάθμισης 39%.

- Δείκτης Μεσαίας & Μικρής Κεφαλαιοποίησης ΧΑ

Οι μετοχές της εταιρείας Ιντρακόμ  αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη χωρίς άμεση αντικατάσταση.

- Δείκτης FTSE/ΧΑ Mid & Small Cap Θεμελιωδών Μεγεθών

Οι μετοχές της εταιρείας «F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε.» αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «Quest ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» με συντελεστή στάθμισης 26%.

- Δείκτης FTSE/ΧΑ Διεθνούς Δραστηριοποίησης

Οι μετοχές της εταιρείας «F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ - ΓΡΑΝΙΤΕΣ Α.Β.Ε.Ε.» αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη χωρίς άμεση αντικατάσταση.

-  Δείκτης FTSE/ΧΑ Διεθνούς Δραστηριοποίησης Plus

Οι μετοχές της Κυριακίδης αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας Mevaco Μεταλλουργική με συντελεστή στάθμισης 61%.

Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη συνεδρίαση της Παρασκευής 24 Μαρτίου 2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης