Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Τη διαγραφή των μετοχών της Kleeman Hellas αποφάσισε η Επ. Κεφαλαιαγοράς

Τη διαγραφή των μετοχών της Kleeman Hellas αποφάσισε η Επ. Κεφαλαιαγοράς
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής αποφάσισε την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της Sunlight A.B.E.E. για τη δημόσια προσφορά
Τη διαγραφή των μετοχών της Kleeman Hellas από το Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17, παρ. 5 του Ν.3371/2005, αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της εταιρίας.
Επίσης, κατά τη σημερινή (8 Ιουνίου 2017) του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της Sunlight A.B.E.E. για τη δημόσια προσφορά με καταβολή μετρητών και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της Οργανωμένης Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών έως 50.000 κοινών ομολογιών ονομαστικής αξίας 1.000 ευρώ και συνολικού ποσού έως 50.000.000 ευρώ.
Επίσης, η Επιτροπή αποφάσισε:
- Την έγκριση του αιτήματος της Αντίοχος Α.Ε. για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρίας F.H.L. Κυριακίδης, σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.
- Την έγκριση του αιτήματος της Home Holdings για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της Ιονικής Α.Ε., σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006.
- Την επιβολή προστίμου ύψους 4.000 ευρώ στην Σελόντα Α.Ε.Γ.Ε. για παράβαση των διατάξεων της παραγράφου 3 του άρθρου 4 του ν.3556/2007, όπως ίσχυε, λόγω μη ορθής σύμφωνα με τα ΔΠΧΑ κατάρτισης των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2015.
Επιπλέον:

- ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών και στο ΣΜΕ επί των μετοχών της Intalot από την εταιρία – Μέλος Euroxx.
Ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης ορίστηκε η Δευτέρα 12/06/2017.
Μετά την πάροδο του πρώτου έτους η άδεια του Ειδικού Διαπραγματευτή ανανεώνεται αυτόματα, για αόριστο χρονικό διάστημα κατά το οποίο η ειδική διαπραγμάτευση μπορεί να παύσει, ακόμα και χωρίς να συντρέχει σπουδαίος λόγος, μετά την πάροδο προθεσμίας ειδοποίησης 30 ημερών.
- ενέκρινε την παραίτηση της εταιρίας – μέλους του Χ.Α. Ελληνοαμερικανική Χρηματιστηριακή από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Τράπεζας Πειραιώς.
Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εισηγμένης εταιρίας ορίζεται η Παρασκευή 7 Ιουλίου.
- γνωστοποιεί ότι την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 θα υλοποιηθεί η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας Πλαίσιο A.E.B.E λόγω ακύρωσης 4.335 ιδίων κοινών ονομαστικών μετοχών της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης