Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ιντερσαλόνικα - Έναρξη Κύκλου Σπουδών για την Απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’

tags :
Ιντερσαλόνικα - Έναρξη Κύκλου Σπουδών για την Απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’
Θα διεξαχθούν στην έδρα του Ομίλου
Με αφορμή την ανακοίνωση από την Τράπεζα της Ελλάδος, της ημερομηνίας διεξαγωγής εξετάσεων στις 14/06/2014 στην Θεσσαλονίκη, ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ανακοινώνει την έναρξη Κύκλου Σπουδών για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’ της Τράπεζας της Ελλάδος, στην Έδρα του στην Θεσσαλονίκη.
Τα μαθήματα που θα αρχίσουν την Πέμπτη 08/05/2014 θα διεξαχθούν στην έδρα του Ομίλου, στο 15ο χλμ Θεσ/νίκης-Περαίας, και θα ολοκληρωθούν σε επτά εργάσιμες μέρες, μέχρι την Παρασκευή 16/05/2014, σε συνολικά 35 διδακτικές ώρες.
Το κόστος των μαθημάτων είναι 200 €, ενώ για επιχειρήσεις με άνω των 2 συμμετοχών, το κόστος διαμορφώνεται στα 180 €. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής μαθημάτων στο χώρο της ενδιαφερόμενης επιχείρησης, με πρόγραμμα και ωράριο που θα συμφωνηθεί. Στους εγγεγραμμένους θα διανεμηθούν δωρεάν εκπαιδευτικές σημειώσεις και πρόσθετο υλικό όπου εμπεριέχονται οι παρουσιάσεις των εκπαιδευτών οι οποίοι θα αναλύσουν διεξοδικά την εξεταστέα ύλη και τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων με τα νέα δεδομένα.
Η υλικοτεχνική υποδομή, τα εποπτικά μέσα και οι έμπειροι εκπαιδευτές σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της Διοίκησης για εμπεριστατωμένη κατάρτιση και διαρκή επιμόρφωση όσων ασχολούνται με την Ιδιωτική Ασφάλιση δημιουργούν άριστες προϋποθέσεις επιτυχίας στις εξετάσεις, που οργανώνονται από την Τράπεζα της Ελλάδος, εφόσον βέβαια επιδείξουν αντίστοιχη προσπάθεια και οι υποψήφιοι.
Κάθε ενδιαφερόμενος για πετυχημένη καριέρα στον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, μπορεί να λάβει πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στον επόμενο κύκλο σπουδών από τον Υπεύθυνο κ. Βαρσάμη Δημήτριο στο 2310492100 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση varsamis.d@intersalonica.gr.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης