Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Prime Insurance - Επίσημος υποστηρικτής των αγώνων του ΣΕΓΑΣ

tags :
Prime Insurance - Επίσημος υποστηρικτής των αγώνων του ΣΕΓΑΣ
Όσοι συμμετάσχουν στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2014, την Κυριακή στις 4 Μαίου, στο κέντρο της Αθήνας, θα έχουν ασφαλιστική κάλυψη για τυχόν ατύχημα
Ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει ότι με την ευγενική υποστήριξη της Prime Insurance, οι χιλιάδες δρομείς, συμμετέχοντες, προσωπικό και εθελοντές των αγώνων του Run Greece στο Ηράκλειο (στις 27/4) και τα Ιωάννινα (11/5), καθώς και οι 15.000 περίπου δρομείς, εθελοντές και προσωπικό που θα συμμετάσχουν στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2014, την Κυριακή στις 4 Μαίου, στο κέντρο της Αθήνας, θα έχουν ασφαλιστική κάλυψη για τυχόν ατύχημα, ενώ το σύνολο της κάθε διοργάνωσης θα είναι καλυμμένο για κάθε αστική ευθύνη.    
Η Prime Insurance είναι μέλος του Ομίλου Εταιριών DEMCO. Είναι μία νέα, δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη ασφαλιστική εταιρία που λειτουργεί στην Ελλάδα ως Υποκατάστημα της Κυπριακής PRIME INSURANCE CO. LTD.
Ο Γενικός Διευθυντής της PRIME INSURANCE, κ. Ανδρέας Ρούβας, δήλωσε γι’ αυτή τη συνεργασία: «Είναι μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας να συνεργαζόμαστε με την αρχαιότερη αθλητική Ομοσπονδία της χώρας και μάλιστα για την υποστήριξη αγώνων μεγάλης μαζικής συμμετοχής που αναδεικνύουν τόσο την πρωτεύουσα, όσο και μεγάλες περιφερειακές και πανέμορφες πόλεις της χώρας.  Η ποιότητα των διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ μας ταιριάζει και το σύνθημά του «εμείς (οι δρομείς και πολίτες) είμαστε το κέντρο της πόλης μας» συνάδει απόλυτα με τη δική μας φιλοσοφία ότι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του είναι το «κέντρο» των δραστηριοτήτων της Prime.».
Ο ΣΕΓΑΣ, από την πλευρά του, δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα, υπηρεσίες και ασφάλεια όλων των διοργανώσεών του, προσφέροντας πλήρη υποστήριξη στους συμμετέχοντες με υγρά και τρόφιμα των μεγαλυτέρων εταιρειών της χώρας σε πολλά σημεία των αγωνιστικών του διαδρομών, ιατρική υποστήριξη και πρώτες βοήθειες από τον εθνικό μας φορέα, το ΕΚΑΒ, ασφάλεια και υποστήριξη από την Ελληνική Αστυνομία, μοναδικά μετάλλια συμμετοχής, ποιοτικά αναμνηστικά t-shirts σε όσους το επιθυμούν και βέβαια ασφαλιστική κάλυψη για τυχόν ατυχήματα.
Για την υποστήριξη της Prime Insurance, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, κ. Κώστας Παναγόπουλος, δήλωσε: «Είναι σημαντικό για το ΣΕΓΑΣ ότι μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες μας εμπιστεύονται και μας υποστηρίζουν, αναγνωρίζοντας την προσφορά μας στη χώρα και την ολοκληρωμένη επικοινωνία που έχουμε με χιλιάδες αθλητές και δρομείς, σε όλη την Ελλάδα και όλους τους μήνες του χρόνου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Prime InsurancE που έβαλε και τους δρομείς μας στο κέντρο του ενδιαφέροντός της και να της ευχηθώ να μείνει μαζί μας, διευρύνοντας την υποστήριξή της για όλα τα γεγονότα του ΣΕΓΑΣ και για περισσότερα χρόνια». 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης