Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Interamerican - Νέα προγράμματα ασφάλισης ιδιωτικών και επαγγελματικών σκαφών

tags :
Interamerican - Νέα προγράμματα ασφάλισης ιδιωτικών και επαγγελματικών σκαφών
Πρόκειται για τα προγράμματα Basic, Classic, Extra, και Total
Τέσσερα νέα πακέτα καλύψεων για ιδιωτικά και επαγγελματικά σκάφη αναψυχής εγκαινίασε η Interamerican.
Πρόκειται για τα προγράμματα Basic, Classic, Extra, και Total.
H εταιρεία εστίασε στην παροχή αυξημένων ορίων ανάληψης κινδύνου και σε πρόσθετες καλύψεις, αλλά και στην ανταγωνιστικότητα του κόστους ασφάλισης, ιδιαίτερα στο Basic πρόγραμμα.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα προγράμματα απευθύνονται σε ιδιοκτήτες ιδιωτικών σκαφών αξίας μέχρι 50 χιλ. ευρώ και σε ιδιοκτήτες επαγγελματικών σκαφών με μόνιμο πλήρωμα αξίας μέχρι 30 χιλ. ευρώ, ξεκινώντας από τις καλύψεις της υποχρεωτικής αστικής ευθύνης έναντι τρίτων και επιβαινόντων (ν. 2743/99).
Στο πρόγραμμα Classic παρέχονται επιπλέον καλύψεις πυρκαγιάς και έκρηξης, στο Extra κλοπής, κακόβουλης βλάβης, θαλασσίων κινδύνων, αμέλειας χειριστή και υποστήριξης-ρυμούλκησης, ενώ παρέχεται και το πακέτο υπηρεσιών άμεσης ιατρικής βοήθειας με υγειονομική μεταφορά (ελικόπτερο, ασθενοφόρο) και συμβουλευτική, όπως και στο πλήρες πρόγραμμα Total στο οποίο προστίθενται οι καλύψεις ζημιών κατά την μεταφορά του σκάφους, η κάλυψη κλοπής σκάφους και τρέιλερ, η ασφάλιση προσωπικών αντικειμένων και η ζημία συστήματος προώθησης και πηδαλιουχίας από πρόσκρουση.
Στο πλαίσιο της απλοποίησης των διαδικασιών, τα νέα συμβόλαια εκδίδονται πλέον άμεσα στο σημείο πώλησης μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας e-services της Interamerican.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης