Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Allianz: Χορήγησε τη δράση "Εικονική Επιχείρηση" - Στηρίζει τη νεανική επιχειρηματικότητα

tags :
Allianz: Χορήγησε τη δράση
Βοηθάμε τη νέα γενιά να προετοιμαστεί σωστά για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της εποχής
H Allianz στηρίζει ενεργά τη νέα γενιά και τη νεανική επιχειρηματικότητα και για αυτό αποφάσισε να χορηγήσει, για ακόμα μία φορά, το πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση», ένα παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιείται στη χώρα μας τα τελευταία 8 χρόνια από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων, Junior Achievement Greece.
Ο Πανελλαδικός Διαγωνισμός «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2014» που έχει στόχο να αναδείξει την καλύτερη μαθητική «επιχείρηση» της χρονιάς, αποτελεί το τελευταίο και πιο σημαντικό στάδιο του προγράμματος, όπου οι συμμετέχοντες, ομάδες μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, καλούνται να αναπτύξουν μια επιχειρηματική ιδέα, και αξιολογούνται για την πρωτοτυπία αλλά και την πληρότητα επιχειρηματικού πλάνου, αυτής της ιδέας.
Η Allianz Ελλάς στήριξε το ταλέντο των μαθητών, το οποίο εστιάστηκε στη δημιουργία τεχνολογικών εφαρμογών για την ασφάλεια, την υγεία και τον πολιτισμό, στην κοινωνική προσφορά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στην ευαισθητοποίηση σε φλέγοντα κοινωνικά θέματα καθώς και στην προώθηση οικολογικών και αγροτικών προϊόντων.
«Υποστηρίζουμε έμπρακτα τη νεανική επιχειρηματικότητα, βοηθώντας τη νέα γενιά να προετοιμαστεί σωστά για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της εποχής με δημιουργικότητα, ομαδικότητα αλλά και με τις κατάλληλες δεξιότητες και γνώσεις», δήλωσε σχετικά η Φιλίππα Μιχάλη, Διευθύντρια Market Management και Επικοινωνίας της εταιρείας.
Η Allianz, σε παγκόσμιο επίπεδο, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη βελτίωση της χρηματοοικονομικής παιδείας της κοινωνίας και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής σκέψης των νέων ανθρώπων, μέσα από ένα ευρύ φάσμα δράσεων.
Στο πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» έλαβαν μέρος 54 ομάδες και συνολικά 1.300 μαθητές, που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την αγορά και την έννοιας της επιχειρηματικότητας, να συνεργαστούν, να μοιραστούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες, να ακολουθήσουν το ένστικτο και τη δημιουργικότητα τους, καθώς και να γνωρίσουν καλύτερα τις δυνάμεις και τις ικανότητες τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης