Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Σας συνέβη κάτι με το αυτοκίνητό σας; H Eurolife ERB είναι μόλις 2-3 κλικ μακριά!

tags :
Σας συνέβη κάτι με το αυτοκίνητό σας; H Eurolife ERB είναι μόλις 2-3 κλικ μακριά!
Θέλετε βοήθεια με τα διαδικαστικά; Με 1 κλικ καλέστε τη Φροντίδα Ατυχήματος της Eurolife ERB
Το έξυπνο app της Eurolife ERB Ασφαλιστικής είναι πλέον διαθέσιμο και για τους χρήστες Android, για να μη λείπει από κανένα smartphone ή tablet!
Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση, περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας και σας προσφέρει μια σειρά εργαλείων για τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση οδηγικών συμβάντων!
Μόλις κατεβάσετε το app, φορτώστε στο προφίλ σας τον αριθμό του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας και τα στοιχεία επικοινωνίας του ασφαλιστικού συνεργάτη σας. Έτσι μόλις τα χρειαστείτε, είναι αυτόματα στη διάθεσή σας.
Φροντίδα Ατυχήματος
Θέλετε βοήθεια με τα διαδικαστικά; Με 1 κλικ καλέστε τη Φροντίδα Ατυχήματος. Οι άνθρωποι της EurolifeERB ενημερώνονται αυτόματα από το app σε ποιο σημείο βρίσκεστε και σπεύδουν δίπλα σας για να σας κατευθύνουν. Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός σας φροντίζουν και για τη μεταφορά του στον τόπο επιλογής σας στην Ελλάδα ή εφόσον βρίσκεστε στο εξωτερικό στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Αρχείο Συμβάντων
Εάν η βλάβη οφείλεται σε περιστατικό με άλλο όχημα, συμπληρώστε στο Αρχείο Συμβάντων τα βασικά στοιχεία: ημερομηνία, ώρα, στοιχεία άλλου οδηγού, στοιχεία μαρτύρων κ.λπ. Με το κινητό σας φωτογραφίστε τα οχήματα και τον τόπο του περιστατικού. Μόλις ληφθούν ηλεκτρονικά αυτά τα στοιχεία, ξεκινά η επεξεργασία του αιτήματός σας.
Οδική Βοήθεια
Εφόσον την έχετε επιλέξει ως κάλυψη στο συμβόλαιό σας, καλέστε τη με 1 κλικ και επιλέξτε από τη λίστα το είδος βλάβης. Το app εντοπίζει αμέσως πού βρίσκεστε κι ενημερώνει αυτόματα την Οδική Βοήθεια. Σε λίγα λεπτά είναι δίπλα σας με τον κατάλληλο εξοπλισμό.
Συμβεβλημένα Συνεργεία
Το app σάς δείχνει αμέσως τα Συμβεβλημένα Συνεργεία που είναι πιο κοντά σας. Σε λίστα μπορείτε να αναζητήσετε όλα τα υπόλοιπα. Επιλέξτε σε ποιο θέλετε να πάει το αυτοκίνητό σας για επισκευή. Στα Συμβεβλημένα Συνεργεία συνήθως δεν θα χρειαστεί να εκταμιεύσετε χρήματα.
Χρήσιμα Τηλέφωνα
Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, καλέστε την Εξυπηρέτηση Πελατών της Eurolife ERB Ασφαλιστικής και την υπηρεσία AutoAssist. Βρίσκονται στο τελευταίο σας κλικ, στα Χρήσιμα Τηλέφωνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης