Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Συνεργασία στρατηγικής σημασίας μεταξύ Prime Insurance - ΙΑΣΩ General

Συνεργασία στρατηγικής σημασίας μεταξύ Prime Insurance - ΙΑΣΩ General
Oι ασφαλισμένοι της Prime Insurance θα απολαμβάνουν πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στην κλινική του Ομίλου
Την έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η Prime Insurance και ο Όμιλος ΙΑΣΩ, όσον αφορά τη Γενική Κλινική ΙΑΣΩ GENERAL.
Μέσω αυτής της συνεργασίας οι ασφαλισμένοι της Prime Insurance, τόσο με ατομικά όσο και με ομαδικά συμβόλαια, απολαμβάνουν πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη στην παραπάνω κλινική του Ομίλου.
Ο κ. Βασίλης Νιάρχος Υπεύθυνος Υγείας της Prime Insurance επεσήμανε: «στόχος μας είναι να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας και ειδικά με έναν από τους πλέον κορυφαίους Ομίλους που παρέχει ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες όπως το ΙΑΣΩ».
Τη νέα αυτή συνεργασία, χαιρέτισε ο Σύμβουλος Διοίκησης της Γενικής Κλινικής ΙΑΣΩ GENERAL κ. Αντώνης Χονδρονίκος, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η συνεργασία μας με την ασφαλιστική εταιρεία Prime Insurance, η οποία είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, θα διευρύνει τον αριθμό των ανθρώπων που καλύπτονται ασφαλιστικά για τις υπηρεσίες του ΙΑΣΩ. Προσδοκούμε, μέσω της συνεργασίας αυτής να καλύψουμε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες των ασθενών μας».
Η Prime Insurance προσβλέπει πάντα σε ισχυρές συνεργασίες και στοχεύει στη διασφάλιση των καλύτερων και ποιοτικότερων παροχών για τους πελάτες της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης