Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση Βραβεύσεων του Δικτύου Agency της Allianz Ελλάδος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση Βραβεύσεων του Δικτύου Agency της Allianz Ελλάδος
Tο κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει από τα στελέχη της εταιρίας τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της Allianz
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση Βραβεύσεων του Δικτύου Agency της Allianz Ελλάδος, όπου πέρα από την επιβράβευση των κορυφαίων Συνεργατών, το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει από τα στελέχη της εταιρίας τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της Allianz που θα της επιτρέψουν να συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία.
«Η ισχυρή μας θέση εμπνέει σιγουριά και οφείλουμε να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα του ανταγωνιστικού μας πλεονεκτήματος στο χρόνο. Με τη στήριξη ενός ισχυρού Ομίλου, καταφέρνουμε να ενισχύουμε τη θέση μας στην αγορά διευρύνοντας το μερίδιο αγοράς μας, αλλά και κερδίζοντας ακόμα περισσότερους πελάτες-υποστηρικτές που μας συστήνουν ανεπιφύλακτα σε συγγενείς και φίλους τους.» ανέφερε στην ομιλία του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Πέτρος Παπανικολάου (στη φωτογραφία πάνω).
Στη συνέχεια ο κ. Π. Παπανικολάου αναφέρθηκε και στις σημαντικές αλλαγές της αγοράς, όπως αυτές αντικατοπτρίζονται στο νέο θεσμικό πλαίσιο και καθορίζουν το παρόν και κυρίως το μέλλον της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. «Λειτουργούμε σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον και η ταχύτητα προσαρμογής και η ευελιξία αποτελούν κριτήρια επιτυχίας.»
Αναφερόμενος στους μελλοντικούς σχεδιασμούς της Allianz Ελλάδος, ο κ. Παπανικολάου είπε «Το ανταγωνιστικό τοπίο αλλάζει και θα συνεχίσει να αλλάζει. Εμείς εστιάζουμε στην οργανική ανάπτυξη βασιζόμενοι στην εξαιρετική ποιότητα και τις γνώσεις που έχουν οι συνεργάτες του δικτύου Agency της Allianz. Παράλληλα συνεχίζουμε να επενδύουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη και ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού των Πωλήσεων».
Στις προοπτικές του επαγγέλματος του ασφαλιστικού συμβούλου αλλά και στις ενέργειες που υλοποιήθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2014 και αφορούσαν στους τομείς της Στοχοθεσίας, της Ανάπτυξης των γραφείων, της υλοποίησης ενός φιλόδοξου Εκπαιδευτικού Προγράμματος αλλά και σε μια σειρά από Πωλησιακά Κίνητρα με στόχο την ενδυνάμωση της παραγωγικής δράσης αναφέρθηκε κατά την ομιλία της η κ. Νόρα Σταθούρου, Διευθύντρια Πωλήσεων. «Είμαστε μία ισχυρή ομάδα επιτυχημένων επαγγελματιών και αυτό βραβεύουμε και σήμερα. Για να συνεχιστεί η επιτυχία μας αυτή πρέπει να μη μένουμε στάσιμοι αλλά να κινηθούμε. Να αναλάβουμε από κοινού δύσκολα καθήκοντα και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλες τις προκλήσεις που η αγορά μας προσφέρει. Η πορεία μας δεν είναι εύκολη, είναι όμως η συμμαχία του μέλλοντος που θα αποδώσει καρπούς σε εσάς, τις οικογένειές σας, προς όφελος των συνεργατών του αύριο, είτε αυτοί είναι νέοι συνεργάτες είτε ακόμη και η επόμενη δική σας γενιά.», τόνισε κατά την ομιλία της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης